• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mozzarsport

22.11.2017

12:34

U NAPAD, JER NE ZNAMO DRUGAČIJE! Đukić najavljuje juriš Partizana na Švajcarce!

Partizan

U NAPAD, JER NE ZNAMO DRUGAČIJE! Đukić najavljuje juriš Partizana na Švajcarce!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić najavljuje totalnu ofanzivu crno-belih na Jang bojs u četvrtak uveče (21.05), jer je svestan da bi pobeda donela klubu najveći uspeh u poslednjih 13 godina

Partizan ukoliko pobedi Švajcarce izboriće plasman u prolećni deo takmičenja, prvi put još od 2004. godine.

Svesni smo da nas očekuje jedna od najbitnijih utakmica u godini. Veoma važna. Za prezimljavanje. Nadamo se da će biti vrhunski ambijent. Igrači napreduju iz dana u dan, igramo sve tečnije i igramo sve bolje. Idemo na pobedu, ne znamo drugačije - rekao je Đukić, a preneo Mozzart sport.

Šef struke crno-belih je najavio napad na Jang bojs, sa kojim je Partizan remizirao u Švajcarskoj (1:1), ali je istakao da ekipa ne sme da pravi greške na terenu.

Nećemo kalkulisati. Idemo da igramo našu igru. Ne smemo da pravimo greške, jer se u Evropi svaka greška mnogo plaća. Moramo da budemo pametni i strpljivi. Nećemo podređivati protivniku nikakve taktičke zamisli. Idemo bez kalkulacija od početka - najavio je Đukić.

On je dodao da ekipi poseban motiv nije potreban, štaviše, da čini sve da rastereti tim pred utakmicu godine.

Posebna motivacija nije potrebna. Pokušavam čak i da opustim igrače i kažem im da u petak rade škole, idu ljudi na posao, život teče teče dalje. Bitno je samo da se posle utakmice pogledamo u oči i kažemo da smo dali sve od sebe kao i do sada. Ponosan sam na njih. Mogu da igraju dobro, loše ili srednje, ali uvek daju sve od sebe. Više od njih ne mogu da tražim - poručio je Miroslav Đukić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija