• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

25.11.2017

11:16

PARTIZAN NACILJAO PRVO POJAČANJE! Ivica Iliev otkrio koji igrač je prioritet za crno-bele!

Partizan

PARTIZAN NACILJAO PRVO POJAČANJE! Ivica Iliev otkrio koji igrač je prioritet za crno-bele!

Podeli vest

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev otkrio je koji fudbaler je prvi na listi želja za zimski prelazni rok

Radi se o igraču koji je već nosio dres Partizana, i kojeg su crno-beli već pokušali da vrate, ali nisu uspeli. Radisav Petrović je prioritet šampiona Srbije.

Radosav Petrović je prioritet svih prioriteta tokom zimske pauze. Nadam se da će i partizanovci koji su u mogućnosti učiniti sve da se Raća vrati kući - rekao je Iliev za Večernje novosti.

Defanzivni vezista je od 2016. godine u Sportingu iz Lisabona, ali je potpuno u drugom planu. Drugi deo prošle sezone je proveo na pozajmici u RIo Aveu, da bi se letos vratio u Lisabonu, ali ne dobija priliku kod trenera Žorža Žezusa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija