• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Gligorić

27.11.2017

08:32

PARTIZAN ĆE TEŠKO DO MITRA I MARKECA! Iliev priznao: Nije realno da ih dovedemo, Raća nam je potreban!

Partizan

PARTIZAN ĆE TEŠKO DO MITRA I MARKECA! Iliev priznao: Nije realno da ih dovedemo, Raća nam je potreban!

Podeli vest

Partizan će teško uspeti da vrati Aleksandra Mitrovića (23) i Lazara Markovića (23), kaže za Informer sportski direktor srpskog šampiona Ivica Iliev

Nakon pobede nad Jang bojsom (2:1) i plasmana u nokaut fazu Lige Evrope, srpski šampion se bacio na ojačavanje tima za evropsko proleće, a navijači su se ponadali da bi dvojica asova mogli ponovo da zaigraju u Humskoj!

U subotu uveče je prostrujala informacija da će napadač Njukasla Aleksandar Mitrović i ofanzivac Liverpula Lazar Marković doći u Partizan na pozajmicu do kraja sezone.

Atomska bomba

Ipak, sportski direktor Partizana Ivica Iliev iskreno priznaje da će se to teško ostvariti.

Mitar je nerealna priča. San bi bio, pravo ludilo ako to uspemo. Gledajte, i mediji razmišljaju isto kao i mi. To bi bila nezamislivo dobra stvar, ali je nerealna. Ne postoje reči kojima bih opisao njegov povratak, to bi bila atomska bomba. Ali svi imamo limite. Neke stvari već počinju da budu šaljive. Ja nisam realan čovek, težim ka velikim stvarima. Ali neki limiti zaista postoje - obrazložio je Iliev situaciju oko Aleksandra Mitrovića.

Na meti Sulejmani i Rukavina
Izvori bliski Partizanu tvrde da bi u januaru u Humsku mogli da se vrate i Miralem Sulejmani i Antonio Rukavina. Za Sulejmanija bi prednost mogla da bude činjenica da je Partizan prošao dalje u Evropi, a Jang bojs ispao, kao i da povremenom reprezentativcu ugovor ističe narednog leta. Što se tiče Rukavine, jedini adut je što Partizan može da mu ponudi minutažu, pošto on u Viljarealu ne igra standardno kao prethodnih sezona. I Viljareal je obezbedio plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope.

Mitrović je trenutno u drugom planu u Njukaslu i na njega menadžer Rafa Benitez ne računa. Svakako bi mu odgovaralo da ima minutažu i da daje golove u narednih šest meseci, pre početka Svetskog prvenstva

Lazar Marković je takođe u drugom planu u Liverpulu, ali i njegov povratak u Humsku prema rečima Ilieva nije previše realan, pre svega zbog finansijskih zahteva kluba i igrača.

Ista priča je i za Markovića. To su igrači kojima je vrednost velika, njihovi ugovori, plate... Ti klubovi ne razmišljaju onako kako bismo mi možda razmišljali. Oni kažu njihova cena je tolika i tolika, hoćeš-nećeš... Imamo mi utakmica još do prelaznog roka. Hvala bogu, ne moramo da čekamo kraj polusezone i već možemo da pravimo planove za proleće jer znamo gde smo i šta smo - objašnjava Iliev.

Stiže Petrović

Međutim, jedan bivši as bi vrlo brzo mogao da se dogovori s Partizanom, a reč je o Radosavu Petroviću (28). Iskusni vezista takođe ne igra u lisabonskom Sportingu, a prema našim saznanjima, on je i letos želeo da se vrati u Humsku. Ovog puta crno-beli imaju aduta u igranju u Ligi Evrope, a Iliev kaže da popularnog Raću želi i uprava, i sportski sektor, kao i svi navijači.

Raća je već druga priča u odnosu na Mitrovića i Markovića. Raća je isto nerealan, ali je realniji. Već smo bili u priči letos, on je prioritet broj jedan. On je za moju ideju, trenerovu viziju, čovek koji je potreban Partizanu - zaključio je Iliev.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17