• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

30.11.2017

10:49

TOŠIĆ ZOVE "GROBARE" U POMOĆ: Svi na stadion protiv Vojvodine!

Partizan

TOŠIĆ ZOVE "GROBARE" U POMOĆ: Svi na stadion protiv Vojvodine!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Zoran Tošić rekao je da njegova ekipa u meču protiv Voždovca nije posustala 90 minuta i da je pokazala da ima "nerv da grize do kraja"


Šampion Srbije je juče u gostima pobedio Voždovac sa 1:0 u utakmici 19. kola Superlige Srbije, a strelac jedinog gola bio je Tošić.

- Bilo nam je sasvim jasno šta nas čeka na 'krovu' i da moramo dati sve od sebe da pobedimo. Voždovac je odlična ekipa, borbena i znamo da nijedan susret sa njima nikad nije bio lak i da smo i ostajali bez bodova. Sada smo doneli nova tri boda kući i već se spremamo za Vojvodinu - rekao je Tošić za sajt kluba.

Crno-beli su mogli i do ubedljivijeg trijumfa, pošto im je poništen čist gol, a potom nisu iskoristili i penal.

- Važno je da nismo posustali 90 minuta i da smo se borili baš kao što je i šef tražio od nas i kao što smo i želeli. Što se tiče penala, sve je to fudbal i sve je to ljudski. Bitno je sa imamo taj nerv da grizemo do kraja, što smo i pokazali - rekao je Tošić.

Izabranike Miroslava Đukića već u nedelju čeka novi težak meč sa Vojvodinom u okviru 20. kola domaćeg šampionata.

- Koristim priliku da pozovem sve da dodju na stadion Partizana i pomognu nam u pobedi i nova tri boda. Igra se u 15.00 i nadam se da će nam i vreme koliko-toliko ići na ruku. Voša je uvek nezgodan protivnik i samim tim opet moramo da idemo punim intenzitetom. To je u Partizanu jednostavno uvek tako i nikad nema opuštanja - rekao je Tošić. 

Partizan je posle 19 odigranih kola drugi na tabeli Superlige Srbije sa 46 osvojenih bodova, odnosno ima šest manje od lidera šampionata Crvene zvezde.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
jovica

pre 6 godina

partizan je nula, nema nista, najgori je trener djukic ali i igraci su za seljacku ligu, sve treba izmeniti i upravu i ...

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija