• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.G.

06.12.2017

09:12

PARTIZAN SA NAJJAČIM TIMOM NA DINAMO! Đukić: Nećemo da čuvamo igrače, želimo prvo mesto!

Partizan

PARTIZAN SA NAJJAČIM TIMOM NA DINAMO! Đukić: Nećemo da čuvamo igrače, želimo prvo mesto!

Podeli vest

Igraće Partizan sa najjačim mogućim sastavom u Kijevu, ne želi da čuva igrače od povreda i kartona, već hoće da se bori za prvo mesto u grupi, poručio je trener crno-belih Miroslav Đukić

Srpski prvak je danas krenuo put Kijeva, na poslednji meč u grupi Lige Evrope protiv Dinama, koji će odrediti koji će tim proći dalje kao prvi u grupi.

Partizanu je potrebna pobeda da bi se dokopao prve pozicije i uslovno rečeno bolje pozicije pred žreb za narednu fazu takmičenja.

- Idemo na pobedu, na tri boda, na prvo mesto. Ako trijumfujemo, imaćemo privilegije na žrebu, finansijsku dobit... Hoćemo da igramo fudbal, odmorili smo se od Vojvodine. Ovo su prelepe utakmice, svi žele da učestvuju u njima - poručio je pred polazak na put trener Đukić. 

Kapiten ostao u Beogradu
Partizan u Kijevu neće moći da računa na Sašu Ilića, koji je zbog povrede ostao u Beogradu.

On je poručio da će izvesti na teren najjači mogući tim, mada je neizvesno da li će u njemu biti Zoran Tošić, iako je krenuo na put za Ukrajinu.

- Tošić oseća bolove u listu, još ćemo videti da li će igrati. Nećemo gledati da čuvamo igrače, jer i u svakoj sledećoj utakmici mogu da dobiju kartone, pošto se brišu tek u polufinalu. Nećemo kalkulisati. Idemo da napadnemo, nećemo se braniti - podvukao je Đukić.

Šef struke srpskog prvaka nije želeo da otkrije u kojoj će formaciji igrati crno-beli.

- Pokazali smo da možemo da igramo u obe formacije, što nas čini boljim. Sve nas boli poraz od Dinama u Beogradu, doneo nam je nemir. Sada želimo da im vratimo u Kijevu - rekao je Đukić.

On je dodao da je igrače pred put vodio na zajednički ručak.

- Vodio sam igrače na ručak, ali nisam držao nikakav govor. To je za dobru sezonu, za vrhunski odnos prema radu, klubu. Nedostaju nam još tri utakmice da sve kompletiramo. Ako ih odradimo kako treba, biće odlično - podvukao je Miroslav Đukić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija