• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.12.2017

13:38

TAVAMBA VEĆ GLEDA KA PROLEĆU: Dinamo je zagrevanje za jače rivale u LE!

Partizan

TAVAMBA VEĆ GLEDA KA PROLEĆU: Dinamo je zagrevanje za jače rivale u LE!

Podeli vest

Prvi napadač Partizana Leandre Tavamba ističe da crno-beli sa malom dozom rasterećenosti idu na gostovanje kijevskom Dinamu i da je meč u Kijevu uvertira za ono što sledi u nokaut fazi Lige Evrope


- Kvalifikovali smo se i biće drugačija utakmica, ali isto tako je važna jer u Kijevu igramo za prvo mesto. Biće to uvertira za narednu rundu, gde nas čekaju protivnici jači nego što smo ih imali u grupi. Nadam se ćemo odigrati dobar meč protiv Dinama - rekao je Tavamba za klupsku televiziju pred puta u Kijev.

Kamerunac naglašava da trenutno igra najbolju sezonu u karijeri.

- Na vrhuncu sam karijere, pre Partizana nisam imao šansu da nastupim u Ligi Evrope. Ipak, moj san je da budem u Ligi šampiona... Nastaviću da naporno radim, možda već sledeće sezone dostignem cilj - poručio je Tavamba.

Njegov saigrač Nemanja G. Miletić veruje u pobedu kojom bi Partizan sa prvog mesta B grupe Lige Evrope čekao rivale na proleće.

- Prošli smo grupnu fazu, ali idemo na prvo mesto i dobru šansu da u nastavku Lige Evrope izvučemo lakše protivnike. Daćemo sve od sebe da slavimo u Ukrajini -zaključio je levi bek šampiona Srbije.

Utakmica između Dinama i Partizana igraće se u četvrtak od 19 sati u Kijevu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija