• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport

06.12.2017

17:23

PARTIZAN JE URADIO NEMOGUĆE! Stojković: Nismo turisti u Kijevu, ali nam ne treba tenzija!

Partizan

PARTIZAN JE URADIO NEMOGUĆE! Stojković: Nismo turisti u Kijevu, ali nam ne treba tenzija!

Podeli vest

Golman Partizana Vladimir Stojković istakao je pred utakmicu protiv Dinama iz Kijeva da su crno-beli plasmanom u nokaut fazu Lige Evrope uradili mnogo i da ne treba da nameću sebi pritisak pred ovaj duel

Srpski šampion bi pobedom u Ukrajini osvojio prvo mesto u grupi B.

- Ostvarili smo cilj. Ovom utakmicom ne bi trebalo da se opterećujemo. Dosta je bilo opterećenja u dosadašnjem toku takmičenja. Da se razumemo, nismo u Kijev došli turistički. Naš plan je da osvojimo prvo mesto, međutim, ne bi trebalo nabijati tenziju da je to neophodno. Kad se vratimo na leto, sve urađeno od juna do danas je u domenu nemogućeg. Napravili smo veliki uspeh, a štagod da se desi protiv Dinama mi smo i dalje šampioni - istakao je Stojković za Mozzartsport.

On veruje da će crno-beli učiniti sve što mogu da ostvare doabr rezultat, ali ne krije da je Dinamo veliki favorit.

- Igramo protiv favorita grupe, najozbiljnije ekipe. Ovde smo došli da se nadigravamo, da u fudbalu uživamo. Ne verujem da će se u Kijevu desiti preokret kao u Humskoj. Pre će biti napadački meč. I oni i mi ćemo izaći ofanzivno, agresivno, imaće šta da se vidi. Biće lep susret - smatra iskusni čuvar mreže.

Stojković se osvrnuo na grešku protiv Vojvodine, koja je njegov tim koštala pobede.

- Da je to bio kiks, da sam pogrešio, pa da kažem 'desilo se'. Jednostavno, spustio sam loptu u lošim vremenskim uslovima. Kao što sam činio sto puta dosad. Zadesila se nesreća da je Miletićeva noga bila tu. Da ga nije pogodila, nikad ne bi lopta ni završila u mreži - istakao je Stojković i dodao:

- Kad su kiša ili sneg stalno gledam da spustim loptu na tle. Prevencije radi. I tek onda da je hvatam. Sad se desilo da ga je pogodila u nogu. A nije ona mene prevarila, nije mi ispala, nije mi prošla ispod ruke... Ako su to neki okarakterisali kao kiks... Šta ima veze, šta ćemo - objasnio je golman Partizana.

Posle utakmcie protiv Jang Bojsa je najavio odlazak iz Partizana, ali sada nije želeo da govori o planovima za budućnost.

- Ostale su još tri utakmice do kraja godine, da se završi sve kako valja. A posle? Prvo odmor - mesec dana... - uz osmeh je istakao Stojković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17