• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.G.

07.12.2017

07:00

DAJTE ARSENAL DA IH RAZBIJEMO! Vučelić želi "tobdžije" u nokaut fazi LE!

Partizan

DAJTE ARSENAL DA IH RAZBIJEMO! Vučelić želi "tobdžije" u nokaut fazi LE!

Podeli vest

Nemam ništa protiv da nam u nokaut fazi Lige Evrope protivnik bude Arsenal ako će igrati s rezervnom ekipom kao protiv Zvezde, poručuje predsednik Partizana Milorad Vučelić

Prvi čovek šampiona Srbije pred večerašnje gostovanje u Kijevu u 6. kolu Lige Evrope (19.00 RTS 1) ističe da bi crno-beli u šesnaestini finala ovog takmičenja komotno mogli da se nose s kombinovanim timom "tobdžija".

Arsenal u utakmicama sa Zvezdom nije igrao u najjačem sastavu, a Vučelić kaže da u nokaut fazi, bez obzira na to ko dođe, Partizanu neće biti lako.

- Koliko vidim, tu nema lakih rivala. Biće timova koji su iz Lige šampiona prešli u Ligu Evrope. Može Arsenal, što da ne, ako ne bude igrao u najjačoj postavi, kao što je dosad bio slučaj. Nije im prioritet ovo takmičenje, tako da su oni prihvatljiv protivnik. Ne bih voleo Milan. Sad im ne ide, ali slede im pripreme i verovatno će igrati bolje kad se pojačaju - rekao je Vučelić.

Neka reši Suma

Prvi čovek crno-belih ima jednu želju pred meč sa Kijevljanima.
- Najviše bih voleo da meč u Kijevu reši Suma. Znate sve razloga zbog kojh to kažem. Zasad se nije pokazao. Da li zbog nespremnosti ili nečeg drugog... Možda se nešto dogodi i sa Solomonom. Nisam slučajno izdvojio ta dva imena - rekao je Vučelić.

Finansijska dobit

Ako večeras savladaju Dinamo u Kijevu crno-beli bi osvojili prvo mesto u B grupi, a u tom slučaju stekli bi i status povlašćenog tima u žrebu u ponedeljak. Ipak, predsednik tima iz Humske želi da rastereti fudbalere.

- Ovo je prijatno gostovanje, nema mnogo napetosti. Ipak, taj komfor traje do sutra, kad već počinjemo da razmišljamo kako da igramo sledeću utakmicu. Ovo ima svoje finansijske dobiti. Moramo dati sve od sebe, pa nas možda i pogleda sreća na žrebu. Ako ne budemo igrali maksimalno dobro, sreća će nam okrenuti leđa. Najviše bih voleo da Suma reši meč. Svi znamo šta ga prati - ističe predsednik Partizana.

Trener crno-belih Miroslav Đukić kaže da će njegov tim učiniti sve da se revanšira Kijevljanima za poraz iz Beograda, kada je Partizan vodio 2:0, pa na kraju izgubio 3:2.

- Još nas boli taj poraz. Izgubili smo meč posle odličnog prvog poluvremena. To je unelo nemir u klub, sad je vreme da im uzvratimo. Partizan uvek ide na pobedu, a tri boda su nam važna zbog prvog mesta na tabeli. Ako to uspemo, imaćemo privilegije na žrebu, a i bolje ćemo proći ekonomski. Nema kalkulisanja, to je obaveza. Ovo je odlična prilika da mirno odmerimo snage s Dinamom i vidimo gde se nalazimo u odnosu na jedan ozbiljan evropski tim - rekao je Đukić.

Želi osvetu
Dinamo nas je dobio u Beogradu i uneo nemir u klub, vreme je da uzvratimoMiroslav Đukić, trener Partizana

Dodatni motiv

Iskusni stručnjak priznaje da je Dinamo najjači u grupi, ali baš to ističe kao dodatni motiv za osvajanje prvog mesta.

- Oni imaju sve. Znaju da igraju, imaju agresiju i ritam. Stalno su u evropskim takmičenjima, znamo kakav nas protivnik očekuje. Ali, želimo da pobedimo i pokažemo da smo sve jači iz dana u dan - zaključio je Đukić.

Na put nije krenuo kapiten Saša Ilić zbog bola u kolenu, a duel protiv Kijevljana će gotovo sigurno propustiti Zoran Tošić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 6 godina

TAJ VUČELIĆ JE MNOGO UZLETEO VISOKO AKO ATERIRA BIĆE JAKO BOLNO

Vuk

pre 6 godina

Hhahahahahah da li je on pijan ili nesto drugo :) ? Pa Arsenal bi ih sa petlicima dobio sa 5 razlike u prvom poluvremenu :) Hahahahaha bolje je cutati pa biti smatran ... nego progovoriti pa otkloniti svaku sumnju.

Rale

pre 6 godina

Pa dajte im Arsenal pa se siti nasmejemo geniju zvanim Vučelć' koji se u fudbal razume kao Marica u krivog Stojka.

Vickasti

pre 6 godina

Izjaviti nešto a ne porediti se sa Zvezdom ili ne pokazati svoje komplekse zvane Zvezda očigledno nije moguće a biti Grobar. Pa mukice iskompleksirana oni bi vas u istom sastavu u kojem su igrali sa nama rastavili od života. Kad smo dobili grupu sa Arsenalom bukvalno su nas žalili a sad pucaju od muke što smo na domak proleća.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija