• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.G.

07.12.2017

21:51

STIGLA NAS JE KAZNA! Crno-beli utučeni posle poraza od Dinama

Partizan

STIGLA NAS JE KAZNA! Crno-beli utučeni posle poraza od Dinama

Podeli vest

Fudbaleri Partizana razočarani su zbog poraza od Dinama u poslednjem kolu grupe Lige Evrope (4:1) i redom ističu da su ih Ukrajinci kaznili za sve greške

- Težak poraz. Utakmica je bila za prvo mesto, imali smo šanse, ali kako to biva u fudbalu, stigla je kazna. Rezultat ne pokazuje realno stanje stvari na terenu. Primili smo olako tri golae. Male greške se kažnjavaju. Svaki pad koncentracije su iskoristili. Imali smo crne rupe, da tako kažem - ocenio je Danilo Pantić.

Štoper Milan Mitrović je priznao da mu je poraz teško pao.

- Mislim da je rezultat previsok. Primili smo naivne golove, pa ovu utakmicu mžzemo da okarakterišemo kao opomenu - istakao je Mitrović.

Njegov kolega iz odbrane Nemanja G. Miletić takođe smatra da je rezultat nerealan.

- Težak poraz, rezultat nije pokazatelj snaga na terenu. Primili smo golove iz grešaka, glavu gore i idemo dalje. Nismo imali ni sreće, gubili smo loptu na centru. Primili smo glupe golove. Ovaj poraz nije pokvario atmosferu, ne verujem da ćemo sad pasti - dodao je Miletić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija