• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.12.2017

21:29

VAZURA ČESTITAO ZVEZDI: Ovo niko nije sanjao! Sramota je što klubovi neće VAR!

Partizan

VAZURA ČESTITAO ZVEZDI: Ovo niko nije sanjao! Sramota je što klubovi neće VAR!

Podeli vest

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura čestitao je Crvenoj zvezdi na plasmanu u nokaut fazu Lige Evrope, a kritikovao je klubove iz Superlige koji se protive VAR tehnologiji

"Večiti" rivali nisu u ljubavi, ali je funkcioner Partizana čestitao najvećem rivalu na prolasku u šesnaestinu finala Lige Evrope.

Vidim da su i komšije pobedile Keln, čestitam im na prolasku. Velika stvar za srpski fudbal i klubovi i reprezentacija, niko ovo nije sanjao - rekao je Miloš Vazura.

On se potom osvrnuo na uvođenje VAR tehnologije u domaće prvenstvo, odnosno protivljenje klubova iz Superlige.

Zvezda ne odlučuje da li će Milorad Mažić biti ili ne glavni arbitar derbija, kao što ni mi ne odlučujemo. Očekujemo da utakmicu sudi najboljiMiloš Vazura, generalni direktor Partizana

- Reakcije za ono što mi tražimo su sramne. Svi klubovi se bune da su oštećeni, a neće tehnologiju. Guraćemo i dalje, ako treba ići ćemo i na UEFA, tražićemo svakih mesec dana. Jedino tako može da se skine teret i ljaga sa sudija. Mislim da bi to bilo dobro za naš fudbal - ocenio je prvi operativac crno-belih.

Pojavila se informacija da derbi najverovatnije neće suditi najbolji srpski arbitar MIlroad Mažić.

- Zvezda ne odlučuje da li će Milorad Mažić biti ili ne glavni arbitar derbija, kao što ni mi ne odlučujemo. Očekujemo da utakmicu sudi najbolji. Videli smo neke ranije kako je suđeno, počev od nevidljive aut linije. Verujem da će biti korektno suđenje i da će pobediti onaj koji bude bolji na terenu - istakao je Vazura.

On je osudio dešavanja iz Kijeva, gde su uoči utakmice između Dinama i Partizana (4:1) pretučeni kamerman i montažer TV Partizan, a na Olimpijskom stadionu pucali topovski udari kao da je ratna zona.

- Loša organizacija utakmice, ne mogu da ih hvalim. Zahvalio bih im se na gostoprimstvu tokom zvanične večere, ali sve ostalo... Nismo videli ni policiju, nismo imali pratnju, napadnuta su dva naša novinara, premeštani su naši ljudi na stadionu na bolji sektor da ne bi bilo problema. Mnogo baklji, topovskih udara, teško da Dinamo neće biti kažnjen. Imao sam priliku da se raspitujem i zaključak je da nešto što mi plaćamo 40.000 evra, drugi plaćaju 8.000 evra. Naravno, to je zato što smo povratnici - poručio je generalni direktor srpskog šampiona.

Kad je reč o Disciplinskoj komisiji UEFA, ona je posle duela sa Jang Bojsom pokrenula postupak protiv klba iz Humske koga sigurno očekuje kazna. Ostaje samo da se vidi da li samo novčana ili - kako se šuška - ponovo sledi zaključavanje stadiona.

- Za sada nema ništa novo oko kazne. Nije zakazana sednica Disciplinska komisije, biće narednih dana. Nedelju i ponedeljak ću provesti u Nionu na sastancima. Ako bismo bili kažnjeni igranjem bez publike to bi bilo užasno, to je jedna od najodvratnijih stvari i za domaće i za gostujuće igrače. Očekujem kaznu, ali samo finansijsku - naglasio je Vazura.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 6 godina

NIJE SRAMNO. MALO KLUBOVA IMA NOVCA DA UVEDE VAR TEHNOLOGIJU. A ČESTITKA TI JE PREKO ONE STVARI.

Izbori 2024

Vesti

Tošković je dao najviše što je mogao za svoju otadžbinu! Vučević i Mojsilović posetili povređenog pripadnika 72. brigade
Društvo

Tošković je dao najviše što je mogao za svoju otadžbinu! Vučević i Mojsilović posetili povređenog pripadnika 72. brigade

Ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Milan Mojsilović posetili su danas povređenog pripadnika 72. brigade za specijalne operacije, starijeg vodnika Branka Vojvodića, koji je primljen na Vojnomedicinsku akademiju, nakon zadobijanja teških povreda tokom vežbe desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav u okviru vojnog kompleksa "Orešac".

16.04.2024

18:28

TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!
Live TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!

Predsednica Skupštine Ana Brnabić bila je gošća "Kolegijuma" Informer TV. Ona je pričala za našu televiziju o izborima, opoziciji, ali i o aktuelnim spoljnopolitičkim pitanjima kao što su glasanje o prijemu tzv. Kosova u Savet Evrope, kao i o pokušaju uvođenja sramne rezolucije o Srebrenici koja ima za cilj da etiketira srpski narod kao genocidan.

16.04.2024

14:42

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija