• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.12.2017

10:37

PARTIZANU SVE TEŽE DA SAČUVA EVERTONA! Još tri kluba žele Brazilca!

Partizan

PARTIZANU SVE TEŽE DA SAČUVA EVERTONA! Još tri kluba žele Brazilca!

Podeli vest

Fudbaleru Partizana Evertonu Luizu ugovor sa crno-belima ističe na kraju sezone i sve je više klubova koji žele Brazilca

Nedavno se pojavila informacija da se Đenova interesuje za Evertona, ali su "grifoni" sada dobili konkurenciju.

Prema pisanju Kalčomerkata za Brazilca je zainteresovan još jedan član Serije A, SPAL. Međutim, nisu Italijani jedini koji žele defanzivnog vezistu.

Za Evertona je zainteresovan i Dinamo iz Kijeva, protiv kojeg je Everton u dresu Partizana dva puta igrao u grupnoj fazi Lige Evrope, a interesovanje je pokazao i član MLS lige Orlando siti.

Ni Partizan nije digao ruke, ali interesovanje svih ovih klubova će u velikoj meri otežati posao crno-belima, koji su Evertonu već ponudili novi, finansijski jači ugovor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
volim crno bele

pre 6 godina

Svi do sada navedeni klubovi su u rangu Partizana tako da ako se ne pojavi bolja ponuda ne vidim zasto bi odlazio.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija