• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: TV Arena

10.12.2017

16:32

ĐUKIĆ LJUT, ALI NE NA IGRAČE: Po ovakvom terenu ne može da se igra fudbal!

Partizan

ĐUKIĆ LJUT, ALI NE NA IGRAČE: Po ovakvom terenu ne može da se igra fudbal!

Podeli vest

Miroslav Đukić je posle poraza od Napretka u Kruševcu (2:1) poručio da ništa ne zamera igračima

- Ne mogu da zamerim ništa ekipi po ovakvom terenu nije bilo moguće da se igra fudbal. Protivnik je došao dva puta do našeg gola i dao dva pogotka. Ne mogu po ovakvom terenu da tražim neku igru od mojih igrača - kazao je trener Partizana Miroslav Đukić.

Navijači crno-belih su u finišu meča iskazali nezadovoljstvo zbog novog neuspeha u Superligi skandiranjem protiv svog trenera. Orilo se sa tribina: ''Đukiću, odlazi''!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
kimi

pre 6 godina

Pa gde su onda bili tovoji penzioneri sa dve leve noge! Ne daj bože da su više puta došli do naš go! Pa nemaš ti pojma sa fudbalom i ko li te dovede! Celo leto i jesen ti nas zamajavaš tvojim izjavama da inemaš šta zameriti i da su pružali maksimum a oni pojma nemaju!Vodite sa dva nula izgubite sa 3:2 i ti ih hvališ nesrećo i pet gola primaju u Ukrajinu ti ih opet hvališ.Gubiš od koje kakvih na svom stadionu ti opet hvališ.Imaš li obraz,dostojanstvo,znaje fudbalsko ili merku dokle možeš da propadaš čoveče.Šest meseci si u klubu koji i dalje nema igru!Pijemo leksilijumm kad treba da igrate !!! IDI BREEEEEEEEEEEEEEEE VEĆ JEDNOM AKO VOLIŠ PARTIZAN!

Dusan Novakovic

pre 6 godina

Djukicu treba doktor, njemu nista ne smeta kod igraca zaboga jer teren nije dobar.Kako to teren odgovara za Napredak i kako objasnjava svadju izmedju Sume i Ozegovica? Nije ovo slucajno pa Napredak je u Beogradu pokraden od sudije inace bi pobedio da nije bilo gola Evertona iz ofsajda.Unistio je igru Partizana i mora da se da otkaz Djukicu kako bi se doveo trener koji ce spremiti ekipu za Prolece i Evropu.

Crni Roko

pre 6 godina

Ni ja tebi ništa ne zameram,ti nisi ni svestan,koliko si loš trener.Jednostavno ne razumeš ovu igru,šta je baza igre,šta je nadgradnja,šta suština i čemu treba težiti.Što bi rekao Alan Ford "Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti".Ti radiš sve suprotno i ja sam to davno uočio,jaš u prošlom mandatu,tako da si prestao i da me nerviraš.prosto sam ravnodušan.Kad se nešto rodi g..... ni Partizan ga ne ispravi.Ipak napred Partizan i tvoja brza smena.

AS

pre 6 godina

KAKO VAMA TAKO I NJIMA. USLOVI SU BILI PODJEDNAKI. NEMAŠ OPRAVDANJA.

pana

pre 6 godina

Nemas bre ni o od odbrane i da nam nije bilo Stojketa ko zna gde bi smo bili ali prolece u evropisigurno nebi docekali.Vreme je da odes,a sa tobom i Suma

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija