• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.Gligorić

11.12.2017

13:44

ŠANSE SU 50-50! Đukić: Partizan nije favorit protiv Viktorije!

Partizan

ŠANSE SU 50-50! Đukić: Partizan nije favorit protiv Viktorije!

Podeli vest

Miroslav Đukić je bio zadovoljan nakon žreba u Nionu, ali poručuje da Partizan nije favorit protiv Viktorije Plzen i da su šanse 50-50

- Sigurno da smo zadovoljni žrebom, kao što su iz Viktorije. Priželjkivali smo jedni druge verovatno. Neće biti lako, oni su prvaci Češke. Nas uvek kače prvaci zemalja, imaju mnogo pobeda. Biće teško da ih eliminišemo. Zaista, to će biti izjednačena utakmica, šanse su 50:50 - kazao je Đukić odmah nakon žreba.

Imaće crno-beli dovojno vremena do prve utakmice da dobro prostudiraju rivala.

Nemam sad informacije o njima, a do 15.februara ćemo imati priliku da ih upoznamo. Da upoznamo familiju što se kaže. Da je neko od zvučnih došao, hteli smo Milan. Veliko ime. 

Nema sumnje, crno-beli će se tokom zime pojačati za duel za Viktorijom.

- Sigurno će Partizan  tokom zime pokušati da se pojača, da popravi to što mu nedostaje. Ipak, zadovoljni smo ekipom, kada odradimo pripreme sve će biti bolje. Nismo favoriti, šanse su 50:50. Nema lakih rivala, šanse su podeljene, treba ozbiljno pristupiti protivniku - poručio je trener šampiona Srbije.

Zvezda će u nokaut fazi igrati protiv CSKA. 

- Ruske ekipe su teške, nikome neće biti lako!

ZVEZDA protiv CSKA Moskve, Partizan na Plzen!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija