• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.12.2017

14:37

"GROBARI", BIĆE POJAČANJA! Trljaju ruke u Humskoj posle žreba

Partizan

"GROBARI", BIĆE POJAČANJA! Trljaju ruke u Humskoj posle žreba

Podeli vest

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura najavio je da će crno-beli dovesti moćna pojačanja u zimskom prelaznom roku, jer smatraju da mogu da izbore prolaz dalje protiv Viktorije Plzen

Crno-beli ne kriju da su zadovoljni žrebom, jer Česi, koliko god bili moćni, pogotovo u domaćem prvenstvu, zvuče prihvatljivije od velike većine mogućih rivala, među kojima su bili Atletiko, Arsenal, Lajpcig...

- Jako smo zadovoljni žrebom! Nadamo se da ćemo izvući dobar rezultat u prvoj utakmici u Beogradu. Plzen je prvi u Češkoj, jak je protivnik, zadovoljni su i oni žrebom i veruju da mogu dalje - rekao je Vazura za Arenusport.

On je najavio veliki posao uprave crno-belih u januaru.

- Sigurno će biti pojačanja, pošto je žreb dobar. Tim će sigurno do tada izgledati drugačije - poručio je Miloš Vazura.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija