• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

11.12.2017

16:25

"GROBARI" SU S PRAVOM BESNI! Todorić: Ovako dalje više ne može!

Partizan

"GROBARI" SU S PRAVOM BESNI! Todorić: Ovako dalje više ne može!

Podeli vest

Navijači Partizana su s punim pravom besni na trenera Miroslava Nikolića i upravu, nismo opravdali očekivanja ove sezone, kaže za Informer sportski direktor crno-belih Dragan Todorić

Klub iz Humske je u poslednjih devet utakmica osam puta poražen, a posle neuspeha u nedelju protiv Cedevite (92:82), beogradskim "Pionirom" su odzvanjale uvrede na račun Todorića i Nikolića!

Bio je to šesti poraz Partizana u regionalnom takmičenju i treći u nizu. Srpski predstavnik je trenutno peti na tabeli, ali sa samo jednim trijumfom više od Cibone i Mornara, koji dele pretposlednju poziciju.

Prvi put u karijeri sam doživeo da mi navijači pogrdno skandiraju, nije mi bilo prijatnoDragan Todorić, sportski direktor Partizana

Istovremeno, u Evrokupu Beograđani imaju samo jednu pobedu u sedam utakmica i poslednji su u grupi C.

Očekivali više

Todorić kaže da je svestan da je ekipa u lošem stanju i da su promene neophodne.

- Navijači su s pravom nezadovoljni. Svesni smo da nismo opravdali očekivanja i da su se svi nadali da ćemo imati bolje rezultate. Moramo u što kraćem roku da promenimo neke stvari. Videćemo šta i kako. Ovako dalje više ne može - kazao je Nikolić, i dodao:

- Imamo niz negativnih rezultata koji mora da se prekine. Izgubili smo osam od devet utakmica u ABA ligi i Evrokupu u poslednjih mesec i nešto. Definitivno to niko nije očekivao. Moramo da pronađemo način kako da izađemo iz ove situacije.

Nikolić: Nisam zaslužio prozivke

Trener Partizana Miroslav Nikolić smatra da nije zaslužio da mu navijači zvižde i prozivaju ga.
- Jako loše se osećam kada čujem prozivke. I ja sam nekakav partizanovac, nisam to zaslužio. Poraz od Cedevite nije bio kiks, oni su bolji tim. Razlika u kvalitetu igrača Partizana i Cedevite je velika, oni imaju mnogo bolju ekipu - istakao je Nikolić.

"Grobari" su i pre utakmice sa Cedevitom tražili ostavku trenera Miroslava Nikolića, a posle utakmice sipali su uvrede na Todorićev račun.

- To je prvi put u karijeri da sam doživeo da mi navijači pogrdno skandiraju. Iskreno, nisam se prijatno osećao. Zbog svih stvari moraću dobro da razmislim o potezima koje sam napravio i da li sam pogrešio. Što se tiče trenera, o tome mora uprava da se oglasi ili sam Miroslav Nikolić - naglasio je Todorić.

Nema pojačanja

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović najavljivao je dovođenje dva velika pojačanja, ali to još nije realizovano. Todorić se nada da će crno-beli ipak dovesti još nekog igrača u nastavku sezone.

- Nije nam lako da pronađemo slobodnog košarkaša, a nemamo mnogo vremena. Dosta vremena smo izgubili sa Samadrom, i na kraju znamo kako se to završilo - zaključio je Todorić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
No1

pre 6 godina

Ti si ostavku davno prvi morao da podneses zajedno sa Silobadom,ne da pametujes.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija