• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tv O2

14.12.2017

19:49

U HUMSKOJ KAO NA RATIŠTU! Savo Milošević zgranut užasima na večitom derbiju

Partizan

U HUMSKOJ KAO NA RATIŠTU! Savo Milošević zgranut užasima na večitom derbiju

Podeli vest

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Savo Milošević istakao je da ne može da veruje šta se dogodilo na stadionu u Humskojm, kao i da se tako nešto viđalo samo u ratnim zonama

Utakmica Partizana i Crvene zvezde (1:1) ostala je u senci velikog incidenta u režiji navijača Partizana.

Na južnoj tribini stadiona u Humskoj je došlo do žestoke tuče zaraženih frakcija "grobara", a sve je završeno tako što je desetak navijača izbačeno sa tribine.

- Po ko zna koji put se ponavlja da imamo glavne sudionike van terena, što je jako ružno i ugrožava naš fudal. Ponovo smo poslali lošu sliku u svet koja je jako ružna i svi svetski mediji i opet pričaju o negativnim stvarima kada je naš fudbal. U ovoj situaciji šaljemo ružnu sliku što nam nikako ne treba - rekao je Milošević za tv O2 i dodao:

- Već imamo negativan status negativan status u evropskim i svetskim medijima i ovakve stvari sigurno neće pomoći. Ne znam šta da kažem, koje su to reči imale bilo kakvu težinu, bezbroj puta smo pokušavali, upućivali apele i mi iz fudbalskog saveza, međutim, očigledno je da to ne funkcioniše - istakao je potpredsednik FSS.

On je na kraju naglasio da je poražavajuće ono što se desilo u Humskoj.

- Nemoguće je rečima opisati ono što smo videli. Takve scene smo viđali u ratnim zonama, nepojmivo mi je da ljudi iste nacije i pripadnici iste države i vere da mogu toliko da mrze jedne druge i da to na taj način ispoljavaju. Zanima me koji su to razlozi? Prevlast na tribinama? Zaista poražavajuće - zaključio je Milošević.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Igor

pre 6 godina

Pa ustase dobrodosli na jug, ovako grobari docekuju one koji bi da prave haos na jugu.Kada se budete oporavili svratite do severa da Vas delije pozdrave(bilo bi glupo da ne osetite kako oni biju).Brz oporavak i da Vam ovaj susret i oziljci na vasim telima ostanu u dugom secanju zele vam navijaci iz Srbije.Zivela Srbija!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija