• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Gligorić

15.12.2017

17:07

NEĆU DA REKETIRAM PARTIZAN! Stojković ne može da traži pare od crno-belih i najavljuje odlazak iz Humske!

Partizan

NEĆU DA REKETIRAM PARTIZAN! Stojković ne može da traži pare od crno-belih i najavljuje odlazak iz Humske!

Podeli vest

Nemam srca da tražim pare od Partizana, zato je najbolje da opet odem u inostranstvo, poručio je najbolji srpski golman Vladimir Stojković (34)

Prvi golman reprezentacije Srbije ponovo je najavio odlazak iz Humske na zimu objasnivši da nema nameru da se preganja oko novca sa crno-belima.

Uprava Partizana je već spremila novi ugovor za Stojkovića, po kojem bi on u klubu ostao do 2020. godine i praktično do kraja karijere. Ipak, u ovom trenutku iskusni golman kaže da je realnije da napusti Humsku.

Nije za transfer
Da li Partizan može da zaradi na meni? Ne znam da li je to realnoVladimir Stojković, golman Partizana

Nije više klinac

Stojković se ovog leta vratio u Partizan kao najveće pojačanje, a tokom jesenje polusezone u mnogo navrata spasao je klub odličnim odbranama, kao što je činio u sredu u večitom derbiju s Crvenom zvezdom (1:1).

- Ne bih voleo da se svađam sa Partizanom, da tražim pare. Ne bih želeo ikada da se pomene da sam Partizanu tražio pare. Ne postoje nikakva dugovanja, ja jednostavno kažem da nemam srca da Partizanu tražim pare, da ja budem taj koji će uzeti, koji će zaraditi od Partizana. Zato sam rekao da je inostranstvo izlaz. Nemam 19 godina, pa da mogu da ostanem još pet godina ovde - rekao je Stojković posle 156. večitog derbija sa Crvenom zvezdom.

On kaže da je raskinuo ugovor sa Notingem forestom na svoju štetu da bi mogao da potpiše za crno-bele.

Iliev: Hoćemo da Stojke bude kao Bufon

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev očekuje da će crno-beli na proleće biti još jači nego ove jeseni. On je rekao da će razgovori sa Stojkovićem oko produženja ugovora tek da uslede.
- Želimo da Stojković za nas predstavlja ono što je Bufon u Juventusu. Razgovori s njim oko ostanka će tek uslediti. Verujem, kao i svakih šest meseci, da ćemo biti jači nego u prethodnih šest. Sada ćemo raditi u miru, pripremiti sezonu. Imamo velike ambicije u Evropi, na oba domaća fronta smo tu aktivni i to je jedino bitno - naglasio je Iliev.

- Kada sam dolazio morao sam da raskinem ugovor sa Notingem forestom. Znate koliko sam para dobio od Notingema? Nula - poručio je Stojković i dodao:

- Da li Partizan može da zaradi na meni? Ne znam da li je to realno. Šta god sada da bude, voleo bih da se prijateljski dogovorimo. Ali da tražim pare svom klubu, to ne bih želeo. Partizan verovatno ima velike finansijske obaveze, a potreban mu je i novac za dovođenja igrača.

Prelepa godina

Prema rečima iskusnog čuvara mreže, on je pomalo razočaran stanjem u našem fudbalu. Kao primer navodi uslove u mečevima gde je Partizan kiksnuo, protiv Vojvodine u Humskoj i protiv Napretka u Kruševcu.

- Mi smo imali prelepu godinu, a u nekoliko navrata se desilo da ne možemo protiv sile, kao na primer kada nije došlo do odlaganja utakmice u Kruševcu. Čim je sudija bacio loptu na centar, ona se zalepila. Nijednom nije odskočila, toliko je bilo blato. Onda ljudi pričaju da je teren isti i nama i njima, a to je suludo. Normalno da takvi uslovi odgovaraju manjim ekipama, koje se zatvore u svoj šesnaesterac i onda idu na kontre... Branio sam ja i u manjim klubovima, znam kako je - zaključio je Stojković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gago m

pre 6 godina

Zbog takvih k a o ti,CZ je i postala njegova ružna prošlost.Šta misliš (ako imaš čime) jeste li mu naškodili?!

sladjan

pre 6 godina

ovo je zadnja sansa u karijeri da uzme lovu!!!!!moze jos 2 godine ozbiljno da brani u drugim ligama!partizan nema pare da zadrzi pustite ga neka zaradi!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija