• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

18.12.2017

16:23

PARTIZANU PRETI KAZNA ZBOG DERBIJA! FSS u četvrtak odlučuje o sankcijama za nerede u Humskoj!

Partizan

PARTIZANU PRETI KAZNA ZBOG DERBIJA! FSS u četvrtak odlučuje o sankcijama za nerede u Humskoj!

Podeli vest

Direktor Superlige Srbije Vladimir Bulatović rekao je da će Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije u četvrtak doneti odluku o tome ko su odgovorni za organizacione i bezbednosne propuste na 156. "večitom" derbiju između Partizana i Crvene Zvezde 

- Prikupili smo izveštaje. Urađen je formular koji mi pravimo posle svakog ligaškog kola gde se utvrđuju prestupi svih aktera. U četvrtak će se sastati Disciplinska komisija koja će doneti konačnu odluku - rekao je Bulatović za Insajder.

Na pitanje novinara zbog čega već nisu izašli sa zvaničnim saopštenjem i odlukama povodom incidenata koje su prenosili mediji širom sveta, obzirom da su to činili tokom nekih prethodnih incidenata, Bulatović je naveo da je ovog puta situacija "atipična".

- Ovo je u neku ruku atipična situacija. Komisija ima svoju dinamiku i na osnovu izveštaja koje dobio oni će doneti odluku. Svakako, jasno je da će Partizan kao organizator snositi određene sankcije. Ne bih da licitiram koje i kolike će kazne biti pre odluke Komisije, to bi bilo neozbiljno. Svakako da je ružna slika otišla u svet - rekao je Bulatović. 

Tokom prvog poluvremena "večitog" derbija, odigranog prošle srede na stadionu Partizana, došlo je do velikih sukoba navijača na južnoj tribini. 

Sukob je trajao više od 10 minuta i na kraju ga je prekinula policija koja je na potom na atletsku stazu izbacila grupu momaka sa brojnim ranama i skinutih do pojasa, a medju kojima je bilo i potpuno golih.

U tim sukobima povredjeno je više od 20 osoba, a privedeno 26.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 6 godina

JA JESAM ZVEZDAŠ ALI MORAM DA STANEM U ODBRANU PARTIZANA. MISLIM DA TREBA SAČEKATI DA BUDE GOTOVA ISTRAGA TUŽILAŠTVA I NAŠIH INSTITUCIJA, JER MISLIM DA SE TU IZDEŠAVALO NEŠTO ŠTO PARTIZAN KAO KLUB NIJE MOGAO DA SPREČI.

vlada

pre 6 godina

Tekst treba da glasi: došlo je osam BITANGI iz "regiona", koji su imali zadatak /možda i od EU/ da naprave nerede na tribinama stadiona!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija