• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mozzarsport

20.12.2017

20:09

EL MONIR VIŠE NIJE IGRAČ PARTIZANA! Sa Čelsijem se pregovara oko Pantića, odlaze Đuričković, Solomon, golmani...

Partizan

EL MONIR VIŠE NIJE IGRAČ PARTIZANA! Sa Čelsijem se pregovara oko Pantića, odlaze Đuričković, Solomon, golmani...

Podeli vest

Mohamed El Monir nije više fudbaler Partizana. Raskid ugovora sa crno-belima čeka Alena Stevanovića, Sašu Marjanovića, Lazara Ćirkovića i Petra Đuričkovića, dok se sa Čelsijem pregovara o otkupu ugovora Danila Pantića 

Reprezentativac Libije, koji je zimus stigao u redove šampiona Srbije, kako piše Mozzartsport, raskinuo je ugovor i tako postao slobodan igrač. 

- Tačno je, Munir je dobio "čiste" papire i više nije igrač Partizana - potvrdio je Petar Bazić, dugogodišnji agent brzonogog levog beka.

Ista sudbina narednih dana čeka Sašu Marjanovića, Alena Stevanovića i Lazara Ćirkovića, a svima ugovori  ističu u junu. Takođe, trener Miroslav Đukić više ne računa ni na Petra Đuričković koji ima ugovor do 2019. godine. 

Što se tiče pozajmljenih igrača, krilni napadač Teofilus Solomon će se  vratiti u Rijeku pre dogovorenog roka - juna, dok će levi bek Nemanja Antonov imati još šest meseci da ubedi trenera i sportskog direktora da zaslužuje otkup ugovora od Grashopersa.

S druge strane sa Čelsijem se  pregovara o otkupu ugovora Danila Pantića, kome se letos mnogi nisu obradovali kada se vratio a bio je jedan od najboljih tokom jesenjeg dela sezone. 

Što se golmana tiče: Filip Kljajić, van takmičarske ekipe je od avgustovskog susreta sa Voždovcem, biće poslat na pozajmicu, ugovor sa Partizanom ima do 2021. Đorđe Lazović, angažovan prošle zime, dobiće raskid saradnje, kao i Nemanja Stevanović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17