• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

21.12.2017

13:58

NOVAC MI JE POTREBAN ZA TRANSPLANTACIJU BUBREGA! Vujošević otkrio čime se Partizan služio samo da odloži isplatu duga

Partizan

NOVAC MI JE POTREBAN ZA TRANSPLANTACIJU BUBREGA! Vujošević otkrio čime se Partizan služio samo da odloži isplatu duga

Podeli vest

Nekadašnji košarkaški trener Partizana Duško Vujošević otkrio je da su crno-beli u više navrata varali BAT da bi izbegli plaćanje duga prema njemu, a da mu je taj novac potreban da bi išao na transplantaciju bubrega

On je dodao da posle svega ne postoji nikakav način da se sa Partizanom dogovori oko odlaganja isplate.

-  Dugovanja prema meni su stara sedam-osam godina i umanjena su za određenu sumu zbog kazni, skidanja sakoa i davanja izjava i postupaka u odbrani tog kluba, a podeljena su i na rate bez ikakvih kamata. Partizan nije ispoštovao taj dug, isplatio je prvu ratu i sledeće dve, a svaka je išla na po godinu dana. Nisu rate dakle na svakih mesec dana, već svakih 12 meseci. Te dve rate su bile po 50.000 evra i pritome se niko nije udostojio da me pozove, da pokuša da objasni, mada to ne bi mnogo promenilo, jer su to pare od kojih živim i od kojih, u krajnjoj liniji, treba da odem na operaciju, na transplataciju bubrega. Od njih živi moja familija, pošteno sam ih zaradio i nije uzet nijedan evro tuđih para, pa ne dolazi u obzir bilo kakvo novo odlaganje - rekao je Vujošević za Blic. 

Predsednik kluba Ostoja Mijailović je kada je došao najavio da će da popriča sa mnom i pokuša da napravi neki plan skraćivanja, što nije uradio, a i da je popričao, ne bi promenio ništa

Nekadašnji trener crno-belih je otkrio da je Partizanu BAT-u dostavljao lažne izjave kako su se sporazumeli s njim oko isplate dugova.

– Klub je pravio razne mahinacije. Račun bude slobodan da legnu pare od glavnih sponzora, a oni su BAT-u dostavljali lažne izjave da smo se sporazumeli, da bi dobili 10-15 dana da FIBA proveri tu informaciju, i da za to vreme dobiju pare od sponzora kojima bi dovodili igrače i isplaćivali ih. Predsednik kluba Ostoja Mijailović je kada je došao najavio da će da popriča sa mnom i pokuša da napravi neki plan skraćivanja, što nije uradio, a i da je popričao, ne bi promenio ništa. Krajnje je nemoralno posle svega što sam uradio za Partizan i kako se KK Partizan poneo prema meni, da je dozvolio da naplaćujem pare preko BAT-a i da se od toga pravi loša moralna priča. Oni da su imali imalo ljudske obaveze, ako su već morali da me sklone i smenjuju, što sam podneo kako sam podneo, mogli su makar taj finansijski deo da ispoštuju - poručio je Vujošević.

VUJOŠEVIĆ POBEDIO PARTIZAN NA SUDU! Legendarni trener traži 113.000 evra za sedam dana!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rus

pre 6 godina

Bila jednom jedna legenda..DV..kakvo bolno otreznjenje..Toliko o casovima ljubavi..Posle mene potop..Jadno..

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija