• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

24.12.2017

12:36

RAZVOJNI PUT DANILA PANTIĆA: Pobegao iz Partizana u Čelsi, sad ga Partizan kupuje od Čelsija!

Partizan

RAZVOJNI PUT DANILA PANTIĆA: Pobegao iz Partizana u Čelsi, sad ga Partizan kupuje od Čelsija!

Podeli vest

Uprava Partizana pokušaće u zimskom prelaznom roku da završi posao oko otkupa Danila Pantića od Čelsija

Mladi fudbaler je letos došao na pozajmicu u Partizan, u svoj matični klub, da bi oživeo potpuno zamrlu karijeru, a crno-beli su najavili da će u januaru pokušati da ga otkupe.

S obzirom na to da je Pantić odigrao jako dobro jesenji deo sezone, pogotovo finiš, generalni direktor crno-belih Miloš Vazura je otputovao na sastanak sa menadžerom Falijem Ramadanijem, da se dogovore kako da srpski prvak otkupi igrača od Čelsija, saznaje Žurnal.

Čudan je taj razvojni put Danila Pantića, koji je kao dete Partizana odbio da potpiše ugovor sa matičnim klubom u leto 2015. godine, pa je kao slobodan igrač otišao u Čelsi.

Engleski velikan ga je slao u naredne dve sezone na pozajmice u holandske klubove Vitese i Ekscelzior, pre nego što se na kraju vratio kući u Partizan. I sada će crno-beli, verovatno, morati da plate Čelsiju da bi ponovo dobili "svoje dete"... 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srbin

pre 6 godina

Iako ima potencijal upravo iz opisanog nikada ga nebih vratio

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija