• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.12.2017

12:48

INFORMER SAZNAJE: Partizan pregovara oko tandema iz Spartaka, Stojiljković otpao, Jovančić vaga...

Partizan

INFORMER SAZNAJE: Partizan pregovara oko tandema iz Spartaka, Stojiljković otpao, Jovančić vaga...

Podeli vest

Uprave Partizana i Spartaka uveliko su u pregovorima oko dvojice igrača subotičkog kluba, koje bi crno-beli voleli da od januara vide u svojim redovima, saznaje Informer

Nije tajna da Partizan pokušava svim silama da dovede Đorđa Ivanovića, najboljeg fudbalera Superlige u jesenjem delu sezone.

Kako saznaje Informer, crno-beli su spremni da za njega plate Spartaku 400.000 evra plus 20 odsto od sledećeg transfera u inostranstvo!

Međutim, usred pregovore oko Ivanovića, Partizan je pokazao želju za još jednog igrača - Nemanju Nikolića!

Špic Spartaka je upao u igru zato što je crno-belima otpala mogućnost da dovedu Nikolu Stojiljkovića, napadača Kajzerija.

Naime, Stojiljković je ove sezone već igrao za Bragu i Kajzeri, tako da ne bi mogao da postane ove zime član Partizana, pa u Humskoj traže drugo rešenje i kao najbolja varijanta pojavio se - Nikolić.

Golgeter Spartaka je ove jeseni postigao osam golova, uz jednu asistenciju.

Nije Partizan odustao ni od dovođenja kapitena Vojvodine Dušana Jovančića! Pregovori su u toku, a vezista "lala", kojem ističe ugovor za koji dan, traži jaču platu od crno-belih, a ujedno ima i ponudu iz Turske, pa vaga koje mu je najbolje rešenje.

Kako stvari stoje, Partizan bi i oba beka ove zime mogao da dovede iz Superlige! 

Za desnu stranu pored Nikole Aksentijevića sada je meta crno-belih i Marko Putinčanin, iskusni defanzivac Voždovca, dok je kandidat da pojača konkurenciju po levoj strani Slobodan Urošević iz Napretka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dr

pre 6 godina

nikolic ima 5 asistencija i najbolje je ocenjen igrac lige

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija