• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

27.12.2017

13:35

ŠTA LI ĆE MU "GROBARI" REĆI!? Gagić: Volim Partizan, ali se nisam pokajao što sam onako otišao!

Partizan

ŠTA LI ĆE MU "GROBARI" REĆI!? Gagić: Volim Partizan, ali se nisam pokajao što sam onako otišao!

Podeli vest

Đorđe Gagić će u nastavku sezone igrati za Partizan, čiji dres je nosio od 2012. do 2015. godine, a kada je odlazio, nije se na baš lep način oprostio od crno-belih

Gagić je nedavno turskim Ješilgiresunom i biće pojačanje u reketu crno-belih.

- Od trenutka kad je postalo jasno da se vraćam, imam neverovatnu energiju, kao na baterije sam. Priča je počela posle kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Da sam istog momenta mogao da raskinem sa Ješilgiresunom, odmah bih stigao u Partizan. Oni nisu hteli da me puste, ali smo se svi zajedno izborili i evo me opet kod kuće - rekao je Gagić za Sportski žurnal.

bez obzira šta je Dule Vujošević kazao posle rastanka, ja ću ga uvek poštovati, on me je afirmisao, omogućio mi je da igram Evroligu i za reprezentacijuĐorđe Gagić, košarkaš

Kada je odlazio iz Partizana, to je učinio nezadovoljan ulogom u timu zbog čega je često negodovao.

- Volim taj klub, bez obzira na neka pogrešna tumačenja svega što se dešavalo kad sam odlazio. Ja sam neko ko gleda život sa vedrije strane. Veoma sam svestan situacije, možda i kritika koje će me dočekati. Ali, isto tako znam i kakvu ovaj klub ima podršku navijača. Jednom kada osetiš Partizan, to ne može da izađe iz krvi - istakao je momak koji je jedan od retkih koji je oprostio dug crno-belih.

On je potom objasnio šta je prethodilo njegovom odlasku iz Partizana.

- Nikad nisam isključio Partizan, ali sam tada hteo da puknem od pritiska, negativne priče koja nije bila realna. Već sam to jednom rekao, bez obzira šta je Dule Vujošević kazao posle rastanka, ja ću ga uvek poštovati, on me je afirmisao, omogućio mi je da igram Evroligu i za reprezentaciju. Zato, kad pomislim na Partizan, pamtim samo lepe stvari. Sve titule, pobede, dete mi se rodilo dok sam nosio crno-beli dres... Životni tok mi je vezan za ovaj klub. U tom trenutku sam samo želeo da se sklonim - objasnio je iskusni centar i dodao:

- Bilo mi je mnogo teško što se to dešava, ali sam morao, tako da se nisam ni pokajao. Smatrao sam da zaslužujem da igram više, bilo je mnogo stresa i čaša se napunila do kraja. Onda sam otišao i gledao svaku utakmicu Partizana toliko strastveno da porodica nije smela da sedi pored mene dok gledam. Mnogo mi je nedostajao Partizan - zaključio je Gagić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
volim crno bele

pre 6 godina

Nemamo mi pravo nikome nista da kazemo ,ko god dosao dobro dosao,pa valda vide u kojoj je situaciji klub.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17