• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo

27.12.2017

16:45

PARTIZAN DUGUJE 13 MILIONA EVRA! Miloš Vazura objasnio na šta crno-beli troše novac!

Partizan

PARTIZAN DUGUJE 13 MILIONA EVRA! Miloš Vazura objasnio na šta crno-beli troše novac!

Podeli vest

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura otkrio je da je Partizan dužan oko 13 miliona evra, pa je pojasnio i kome sve crno-beli duguju i pored prodaje najboljih igrača za solidan novac poslednjih godina 

- Imamo ogromne dugove. Prvo, te pare, koje zaradimo, ne dolaze sve odjednom. Menadžerima smo za poslednje prodaje odmah isplatili procenat. Drugo, imamo dugove prema bivšim igračima i njihovim menadžerima. Samo za Andriju Živkovića smo već platili 2 miliona evra, treba još milion. Platili smo 400.000 evra menadžeru Stefana Savića, isplatili smo neke stare obaveze prema Darku Brašancu, imamo još i obaveze prema advokatu Adema Ljajića (320.000 evra), a znate kad je on igrao u Partizanu! Kupovali smo - kupili smo Sumu, platili smo njegovom bivšem klubu, platili smo štopera Miletića, platili smo neke dugove za beka Miletića - objasnio je za Mondo Miloš Vazura. 

I pored dugovanja klub uspeo da podmiri sve obaveze prema zaposlenima u klubu i igračima, koji posle dugo vremena, dobijaju platu na vreme. Takođe, Partizan je novac uložio i u  infrastrukturu.

- Uložilli smo 1,3 miliona evra u infrastrukturu - kamere, kapije, kupili smo nov autobus, stavili nove veštačke terene... Sve to košta. Novac koji smo zaradili deo smo vratili za dugove, deo uložili u novu ekipu, deo u infrastrukturu. Partizan je ogromna firma sa mnogo dugova, ali smo došli u situaciju da možemo da održavamo te dugove, da ih polako smanjujemo i da ne pravimo nove. 

Vazura se nada da će uz dobar januarski prelazni rok dug biti smanjen.

- Ako uradimo dobro prelazni rok, mislim da ćemo već u februaru moći da vratimo još te neke preostale stare dugove.  Uz to, dajemo redovne plate, podignut je budžet, podigli smo neke plate, doveli smo neke igrače, da bismo sve to izmirivali i da bi svi igrači i ceo klub bili zadovoljni, moramo da isplaćujemo plate na vreme - dodao je Vazura.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija