• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport

09.01.2018

14:47

PARTIZAN DOVEO LEVOG BEKA! Urošević prvi stiže u Humsku

Partizan

PARTIZAN DOVEO LEVOG BEKA! Urošević prvi stiže u Humsku

Podeli vest

Čelnici Partizana dogovorili su prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku - Slobodana Uroševića iz Napretka

Urošević igra na poziciji levog beka i stiže da se bori za svoje mesto pod suncem u Humskoj, saznaje Mozzartsport.

Gotovo je izvesno da će do kraja zimske pijace klub napustiti Nemanja Miletić, pa će se za mesto na levom beku boriti Slobodan Urošević i Nemanja Antonov.

Slobodan Urošević ima 23 godine, ponikao je u Radu, a posle je igrao za BASK, Napredak i belgijski Leven kao pozajmljen igrač.

On je ove jeseni odigrao 14 utakmica za Napredak i postigao dva gola, a poslednji meč mu je bio 21. oktobra, dok je ostatak polusezone propustio zbog povrede.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija