• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

09.01.2018

16:07

PARTIZAN OSTAJE BEZ PLEJA!? Gazijantep "krade" crno-belima Patrika Milera!

Partizan

PARTIZAN OSTAJE BEZ PLEJA!? Gazijantep "krade" crno-belima Patrika Milera!

Podeli vest

Košarkaši Partizana mogli bi da budu značajno oslabljeni u nastavku sezone, pošto je u klub stigla ponuda Gazijantepa za Patrika Milera

Crno-beli će najverovatnije ostati bez Patrika Milera, prenose Večernje novosti. Ipak, za razliku od nekih ranijih slučajeva kada su igrači odlazili iz Humske zbog neisplaćenih plata, situacija sa američkim bekom je potpuno drugačija.

Naime, na adresu Partizana je iz Gazijantepa stigla ponuda za plejmejkera i ukoliko bude prihvaćena, sve tri strane bi profitirale. Crno-beli bi inkasirali značajna finansijska sredstva, daleko viša nego što su uložili u Milera.

Amerikanac bi u novoj sredini imao veću platu nego u Humskoj, a njegov novi klub igrača koga izvesno vreme želi da angažuje, pišu Novosti.

Zanimljivo, ako Miler, koji je letos potpisao dvogodišnji ugovor, bude promenio sredinu, Partizan bi prvi put od 2014. godine, posle transfera Bogdana Bogdanovica u Fenerbahče, dobio obeštećenje za jednog igrača.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija