• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

12.01.2018

10:53

(FOTO) PARTIZAN KRENUO BEZ EVERTONA! Vučelić: Kada vas gledam delujete mi nepobedivo!

Partizan

(FOTO) PARTIZAN KRENUO BEZ EVERTONA! Vučelić: Kada vas gledam delujete mi nepobedivo!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana počeli su u petak u SC "Teleoptik" pripreme za prolećni deo sezone u kojem će pokušati da uprkos zaostatku od devet bodova u prvenstvu odbrane duplu krunu i ostvare što bolji rezultat u Ligi Evrope

Predsednik Fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić rekao je na okupljanju pred početak priprema za drugi deo sezone da mu crno-beli deluju nepobedivo, ali da bi treba biti svestan da su porazi sastavni deo sporta.

- Kad vas ovako gledam vi meni delujete nepobedivo, prosto ne mogu da zamislim ko vas može da pobedi. Ipak, trebalo bi da budemo svesni da su porazi sastavni deo fudbala, ali molim vas da imate svest da igrate za Partizan za jedan veliki klub, koji se mora voleti. Vi sa tom svešću pristupite pripremema, nemojte unapred da imate izgovor da to što igrate tri takmičenja vas čini umornima. Pripreme služe da ne budete umorni dok se ne završe sva tri takmičenja - rekao je Vučelić obraćajući se fudbalerima Partizana.

Vučelić je dodao da će svi u klubu biti srećni ukoliko budu pobeđivali.

- Sreća Partizana je u vašim rukama. Vi znate da je prošla godina najsvetlija godina u blistavoj istoriji Partizana. Postigli smo sve što smo mogli. Osvojili smo duplu krunu. Vi te šampioni, branite titulu šampiona, branite Kup i igrate u Evropi. Branite trofeje koje su sad u našim rukama. Želim vam uspešne pripreme i uspeh u sva tri takmičenja koja su pred vama - poručio je Vučelić.

starsport

Treneru Miroslavu Ðukiću javila su se 33 igrača, svi osim Brazilca Evertona, koji je na izlaznim vratima kluba.-

Čestitam vam na vrhunskoj prošloj godini. Prelepi momenti su pred nama. Siguran sam da ćemo svi dati sve od sebe da ostvarimo uspehe u Partizanu - rekao je Ðukić.

starsport

Na Đukićevom spisku su: Vladimir Stojković, Marko Jovičić, Nemanja Stevanović, Jovan Trnić, Nemanja R Miletić, Nemanja G Miletić, Svetozar Marković, Filip Jović, Strahinja Bošnjak, Bojan Ostojić, Milan Mitrović, Miroslav Vulićević, Dušan Vlahović, Luka Cucin, Slobodan Urošević, Nemanja Antonov, Zoran Tošić, Marko Janković, Strahinja Jovanović, Everton Luis, Nebojša Kosović, Jovan Nišić, Marko Jevtović, Milan Radin, Saša Ilić, Armin Đerlek, Sejduba Suma, Danilo Pantić, Veljko Birmančević, Ognjen Ožegović, Vladimir Đilas, Leandre Tavamba i Đorđe Jovanović. 

starsport

starsport




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ćela

pre 6 godina

A ja kad tebe gledam , izgledaš "neodoljivo" . Za ovih 30 godina , izlupetao si se za sve nas . Ali pošteno si sve to i naplatio !!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija