• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.01.2018

13:12

HOĆU U PREMIJER LIGU, NIJE LOŠA NI BUNDES! Tavamba priznao gde bi posle Partizana!

Partizan

HOĆU U PREMIJER LIGU, NIJE LOŠA NI BUNDES! Tavamba priznao gde bi posle Partizana!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Leandre Tavamba izjavio je da je Partizan dovoljno dobar klub za njegove ambicije, ali da ne krije da bi želeo da zaigra u jednoj od pet najjačih evropskih liga, od kojih Englesku svrstava na prvo mesto

Kao fudbaleru imponuju mi ponude iz inostranstva, ali najvažnije su mi moje igre u ovom trenutku. Partizan je dovoljno dobar klub za mene, ali kada bih odlazio to bi bilo sigurno u ekipe koje su na višem nivou od crno-belih poput onih iz Engleske, Nemačke ili Italije. Najviše mi odgovara Premijer liga, smatram da je najkvalitenija u Evropi, a ne bih imao ništa protiv ni da završim karijeru u Bundesligi - izjavio je Tanjugu prvotimac Partizana.

Kamerunski napadač istakao je da najviše ceni kvalitete prvotimca Mančester sitija Jaje Turea, ali da je za njegovu poziciju u timu najbolji njegov zemljak Samjuel Eto.

- Volim da gledam Jaju Turea, igrača veoma izraženih fizičkih karakteristika i samopouzdanja koji može da pokrije više pozicija u timu, a kada je reč o mojoj poziciji Samjuel Eto je najbolji je primer za mene i ako ga budem sledio njega biću na željenom nivou - poručio je Tavamba. 

(FOTO) PARTIZAN KRENUO BEZ EVERTONA! Vučelić: Kada vas gledam delujete mi nepobedivo!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija