• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

12.01.2018

14:20

GROBARI, STOJKOVIĆ BI OSTAO U PARTIZANU: Želja nije sporna, videćemo!

Partizan

GROBARI, STOJKOVIĆ BI OSTAO U PARTIZANU: Želja nije sporna, videćemo!

Podeli vest

Golman Partizana Vladimir Stojković rekao je da je njegova želja da ostane u klubu nesporna, ali će se u narednom periodu odlučiti o njegovom ostankunaslo

- Došao sam, tu sam, kao što vidite, moja želja je nesporna i to ne treba dovoditi u pitanje. Ja sam tu, moja želja da ostanem je takođe tu. Videćemo šta će biti -  rekao je Stojković novinarima na okupljanju u Sportskom centru Teleoptik. 

Fudbaleri Partizana okupili su se danas u Sportskom centru Teleoptik pred početak priprema za drugi deo sezone u kom će se takmičiti na tri fronta. Prvi meč igraće protiv Viktorije Plzenj u Ligi Evropa.

Odlazi Stevanović

Golman Nemanja Stevanović  na izlaznim je vratima srpskog šampiona. Kako piše Žurnal Stevanović je želja Rada i odlazak na Banjicu može da spreči ponuda jednog od inostranih klubova.

- Jedna jako bitna utakmica za klub, za istoriju, ali ne treba dizati tenziju, ipak je to samo jedan fudbalski meč od kog samo treba da profitiramo, igrački ili finansijski. Treba ući hrabro i mudro - rekao je Stojković. 

On je kazao da se "super oseća" i da je spreman za predstojeće izazove, kao i da je svako pojačanje za ekipu dobro.

- Svako pojačanje je za bolju konkurenciju, svaki novi igrač je dobrodošao u svakom klubu - kazao je golman Partizana.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija