• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo

12.01.2018

18:40

VRATIĆEMO PARTIZANU ZA PONIŽENJE U BEOGRADU! Igokea sa velikim motivom čeka crno-bele

Partizan

VRATIĆEMO PARTIZANU ZA PONIŽENJE U BEOGRADU! Igokea sa velikim motivom čeka crno-bele

Podeli vest

Na utakmici u Beogradu doživeli smo poniženje od igrača i trenera Partizana i sada ćemo im vratiti za to, poručio je trener Igokee Dragan Bajić uoči duela sa crno-belima

Igokea će u nedelju dočekati Partizan, sa velikim motivom da uzvrati za poraz u "Pioniru" u prvom krugu šampionata (117:104).

- Poniženje koje smo doživeli u Beogradu je veliki motiv. Sećate se onih koševa na kraju? Tada sam ponižen od strane igrača Partizana i trenera Nikolića, koji je bio u tom momentu, a ponižen je i košarkaški klub Igokea. To je bilo jako ružno od strane pojedinih igrača, koje je neko morao da nauči kako treba da se ponaša i kada se dobija i kada se gubi - rekao je trener Igokee Dragan Bajić za Mondo.

Tim iz Laktaša je u tri poslednje sezone redovno pobeđivao Partizan na svom terenu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija