• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sportal.bg

14.01.2018

12:29

BUGARIN ODBIO PARTIZAN ZBOG BOJE DRESOVA! Nedelev rekao "ne" crno-belima!

Partizan

BUGARIN ODBIO PARTIZAN ZBOG BOJE DRESOVA! Nedelev rekao "ne" crno-belima!

Podeli vest

Bugarski fudbaler Todor Nedelev odbio je ponudu beogradskog Partizana da pređe u njegove redove i to zbog - boje dresova

Nedelev igra na poziciji ofanzivnog vezista i nastupa za Botev iz Plovdiva, a navodno je imao ponudu Partizana da ove zime pređe u redove srpskog šampiona.

Ipak, kako tvrdi bugarski Sportal, Todor Nedelev je rekao "ne" crno-belima zato što imaju iste boje dresova kao Lokomotiva iz Plovdiva, koja je Botevu najljući rival.

Vezista bugarske reprezentacije, za koju je skupio 15 nastupa, odbio je i ponude iz Kine, Emirata, kao i od domaćih klubova Ludogoreca i Levskog, jer želi da i dalje igra za Botev. Ali, i da bude blizu devojke, koja živi u Plovdivu...

sportal.bg





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stockholm

pre 6 godina

Pa sada il zbog boje dresa il zbog devojke?

Momčilo Stojanović

pre 6 godina

Neimar je otišao u PSŽ,jer ne voli belu boju dresova Reala.Jedini i pravi razlog je to.Za PSŽ bi igrao i besplatno samo ga nisu pitali,inače bi pristao.Ovaj siroma ,za koga niko nije čuo,pa ni Iliev,eto,da Partizan nije crno beli došao bi džabe.Obzirom na klasu koju poseduje,molim da promenimo boju dresova u onu koju on želi,jer je evidentno da mu je jako stalo da ne razočara navijače sadašnjeg kluba za koji verovatno igra besplatno.Pravi profesionalac i samoreklamer bez pokrića.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija