• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.01.2018

13:51

INFORMER SAZNAJE: SPAL daje 600.000 evra za Evertona, Partizan traži više!

Partizan

INFORMER SAZNAJE: SPAL daje 600.000 evra za Evertona, Partizan traži više!

Podeli vest

Blizu je prelaska Everton Luiz iz Partizana u SPAL, ali dva kluba se još nisu dogovorila oko visine transfera

Kako saznaje Informer, italijanski klub je ponudio Partizanu 600.000 evra na ime obeštećenja za Evertona, ali su crno-beli odbili tu prvu ponudu i traže više novca!

Brazilcu u junu ističe ugovor sa srpskim šampionom, a kako novi neće da potpiše, jasno je da Partizan ne može na njemu mnogo da zaradi.

Ipak, čelnici crno-belih ne žele ni da puste jednog od najboljih igrača za mizerne pare, pa će SPAL morati malo više da se isprsi da bi dobio Evertona kao pojačanje u borbi za opstanak.

Vezista crno-belih bi trebalo početkom nedelje da stigne u Beograd, ali se očekuje i da će se zadržati tek toliko da razduži opremu i pokupi stvari pre selidbe u Italiju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija