• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

15.01.2018

14:26

MNOGIMA SE OVAKVA ŠANSA NIKADA NE UKAŽE! Zoran Tošić živi za meč sa Plzenom

Partizan

MNOGIMA SE OVAKVA ŠANSA NIKADA NE UKAŽE! Zoran Tošić živi za meč sa Plzenom

Podeli vest

Dvomeč sa Viktorijom Plzen već sada izaziva ushićenje kod fudbalera Partizana, a jedan od najiskusnijih, Zoran Tošić, ne krije da jedva čeka sudar sa šampionom Češke

Partizan će posle 13 godina igrati u prolećnoj fazi Lige Evrope, a Tošić ističe da ga vrlo motiviše to što je član generacija kojoj se ukazala ta šansa da se bori za osminu finala.

- To je utakmica za koju se živi! Šesnaestina finala Lige Evrope se ne igra svakog dana i toga moramo da budemo svesni. Siguran sam da ćemo da izvučemo maksimum, mnogima se ovakva šansa nikada ne ukaže - istakao je Tošić u razgovoru za Žurnal.

Za učinjeno u Evropi - visoka ocena, ali za domaće prvenstvo, Tošić tvrdi da je jesenas moralo mnogo bolje.

- Razočaran sam što smo čak 13 bodova prosuli kod kuće. Nadam se da je rasprodaji u Humskoj došao kraj, naročito što nameravamo da odbranimo trofeje. Moramo da naučimo da mečeve kada vodimo 1:0 završavamo u svoju korist. Pod hitno - naglasio je Zoran Tošić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija