• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.01.2018

13:00

MARKO NIKOLIĆ KVARI POSAO PARTIZANU! Videoton krenuo po Raću Petrovića!

Partizan

MARKO NIKOLIĆ KVARI POSAO PARTIZANU! Videoton krenuo po Raću Petrovića!

Podeli vest

Mađarski Videoton uključio se u trku sa Partizanom za dovođenje nekadašnjeg srpskog reprezentativca Radosava Petrovića, prenosi portuglaska A Bola

Kako se navodi, Sporting želi da se odrekne fudbalera koji ima ugovor do 2020, ali za cenu između dva i dva i po miliona.

Partizan je bio spreman da Petrovića, koji je ove sezone odigrao samo sedam utakmica, dovede na jednogodišnju pozajmicu, dok se ne navodi kakva je ponuda mađarskog kluba, koga predvodi nekadasnji trener crno-belih Marko Nikolić.

Petrović je prošao mlađe selekcije Jedinstava iz Uba, a kasnije je preko prvog tima i Radnickog iz Obrenovca stigao u Partizan i za tri godine osvojio isto toliko titula prvaka Srbije i dva kupa.

U inostransvu je osim Sportinga nastupao za Blekburn, Genčlerbirligi i Dinamo Kijev, dok je u reprezentaciji Srbije odigrao 44 utakmice, postigao dva gola i bio učesnik Svetskog prvenstva u Južnoj Africi 2010. godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija