• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.01.2018

13:57

(FOTO) EMOTIVNA PORUKA EVERTONA NA RASTANKU: Nadam se da me nećete zaboraviti! Ja vas neću...

Partizan

(FOTO) EMOTIVNA PORUKA EVERTONA NA RASTANKU: Nadam se da me nećete zaboraviti! Ja vas neću...

Podeli vest

Dojučerašnji fudbaler Partizana Everton Luiz napustio je redove šampiona Srbije i prešao u SPAL, a na rastanku je ostavio emotivnu poruku

Brazilac je za 600.000 evra prodat italijanskom prvoligašu, a ljubimac "grobara" je u poruci na Instagramu upravo najviše zahvalio navijačima.

- Moja osećanja prema Partizanu i navijačima se nikada neće promeniti! Ostaju zauvek! Zahvalan sam navijačima Partizana za neverovatnu podršku i što su mi uvek pomagali. Zato će zauvek biti u mom srcu - napisao je Everton i dodao:

- Bio sam srećan što sam mogao da dam sve od sebe i pomognem klubu na terenu. Želim da se zahvalim i predsedniku Partizana, ljudima u klubu i svima koji su me zadržavali. Nadam se da me nikada nećete zaboraviti. Ja vas nikada neću - dodao je brazilski fudbaler.

Sa druge strane, Partizan se zahvalio Evertonu na svemu što je uradio za klub.

FK Partizan se zahvaljuje Evertonu na svemu što je uradio u protekle dve godine za crno-bele. Želimo ti puno sreće u daljoj karijeri - navodi se na sajtu Partizana.

Everton je među crno-bele stigao u januaru 2016. godine, odigrao je 72 utakmice i dao tri gola, među kojima je jedan u večitom derbiju i osvojio jednu titulu i dva Kupa.

Instagram




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sumadinac

pre 6 godina

Evi, hvala ti za svaku kap prolivenog znoja, energiju kojom si motivisao saigrace u teskim trenutcima, a najvise za bombu u 95. minutu i polomljene prstice Manojlovica

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija