• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.01.2018

22:54

IGRALI SMO RATNIČKI! Čanak priznao da je pogrešio sa Sijem i Vonom!

Partizan

IGRALI SMO RATNIČKI! Čanak priznao da je pogrešio sa Sijem i Vonom!

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak kaže da je njegov tim ostvario bitnu pobedu u jednoj "ratničkoj utakmici" sa Cibonom (80:69)

Partizan je u 17. kolu ABA lige dobio Cibonu 80:69 najviše zahvaljujući Novici Veličkoviću koji je imao dabl-dabl - 23 poena i 12 skokova.

Partizan sada ima meč više od Mornara koji utakmicu 17. kola tek treba da igra u ponedeljak protiv Zadra.

- Značajna pobeda koja nas ostavlja u borbi za četvrto mesto. Utakmica je defanzivno otvorena dobro, ali u jednom trenutku, ulaskom nekih igrača sa klupe, dopustili smo Tomasu i Žoriću da se razigraju. To su igrači koji su igrali Evroligu na visokom nivou, znaju da igraju košarku, kažnjavali su svaku našu grešku. Dobili smo jednu ratničku utakmicu - rekao je Čanak posle utakmice. 

Bondža Si i Kvami Von su debitovali. Von se ispromašivao, Si je imao nekoliko dobrih poteza,  Čanak kaže da je možda pogrešio što ih je pustio praktično bez treninga. 

- Sve to je donelo lošu drugu četvrtinu i kraj poluvremena. Drugo poluvreme smo odigrali skoncentrisanije u odbrani. Nismo odustali, kontrolisali smo skok, produžili napad i dobili jednu ratničku utakmicu. Opet smo šutirali loše za tri, ali kad ekipa odigra odbranu kao danas ili u Laktašima, onda je lakše kompenzovati. Imaćemo sada još vremena da uklopimo dva nova igrača, koji imaju kvalitet. Mnogo rada je pred nama za ono što hoćemo da ostvarimo - rekao je Čanak. 



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija