• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.01.2018

18:49

ŠEVČENKO NUDIO VAKULKA MILANU! Evo koliko legenda Ukrajine ceni novog igrača Partizana!

Partizan

ŠEVČENKO NUDIO VAKULKA MILANU! Evo koliko legenda Ukrajine ceni novog igrača Partizana!

Podeli vest

Selektor Ukrajine Andrej Ševčenko nudio je bivšem klubu Milanu Jurija Vakulka koji je ipak izabrao Partizan sa kojim je potpisao ugovor na četiri godine

Kako prenose italijanski mediji Andrej Ševčenko je preporučio čelnicima Milana petoricu fudbalera Dnjepra. Među njima je 20-godišnji Juri Vakulko.

Ali, srpski šampion je bio brži, kako je rekao Ivica Iliev, sportski direktor crno-belih, i potpisao ugovor sa mladim reprezentativcem Ukrajine ugovor na četiri godine. Činjenica da je legendarni Ukrajinac Vakulka preporučio "rosonerima" dovoljno govori kakvog je igrača doveo srpski šampion.

Juri Vakulko je odigrao osam utakmica za mladu reprezentaciju Ukrajine i postigao dva gola. Ponikao je u Dnjepru, ali je odbio letos da potpiše novi ugovor.

(VIDEO) VAKULKO POTPISAO NA ČETIRI GODINE! Partizan doveo još jedno pojačanje pred put na Kipar!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija