partizan.rs

13:42 Partizan 0

Informer | 24. 01. 2018.

PARTIZAN OTPUTOVAO NA KIPAR! Crno-beli bruse formu za Plzen!

Fudbaleri Partizana otputovali su u sredu na Kipar, na drugi deo priprema za prolećni deo sezone

Posle 12 dana treniranja u Beogradu crno-beli se sele u toplije krajeve. Na Kipru će ostati do 9. februara i brustiti formu za duel sa Viktoriom Plzen u šesnaestini finala Lige Evrope i drugi de takmičenja u Superligi Srbije. 

Partizan će na Kipru odigrati šest test utakmica. Protivnici su poljski Gornik iz Zareza (27. januar), slovački Slovan iz Libereca (29.1), ukrajinska Žirka (1. februar), češke Teplice (3. 2), letonska Liepaja (6. 2), dok je generalna proba protiv beloruskog Šahtjora iz Soligorska (8. 2).

Spisak igrača Partizana za pripreme na Kipru:

Golmani: Stojković, Stevanović Nemanja, Trnić i Jovičić;
Odbrana: Vulićević, Miletić (G) Nemanja, Ostojić, Miletić (R) Nemanja, Bošnjak, Cucin, Mitrović, Marković, Antonov, Urošević;
Vezni red: Jevtović, Ilić, Radin, Kosović, Janković, Đerlek, Suma, Ivanović, Vakulko, Pantić, Nišić, Tošić, Strahinja Jovanović;
Napadači: Tavamba, Jovanović, Đilas, Ožegović-

partizan.rs




Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]