• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport

29.01.2018

10:33

MOGU KAO LEONARDO, SAMO MI DAJTE VREMENA! Suma traži poverenje od "grobara"

Partizan

MOGU KAO LEONARDO, SAMO MI DAJTE VREMENA! Suma traži poverenje od "grobara"

Podeli vest

Skupoceni fudbaler Partizana Sejduba Suma tvrdi da može da ponovi učinak Leonarda u crno-belom dresu, samo traži malo više poverenja od navijača

Kretivno vezista Partizana nije jesenas pokazao mnogo iz svog repertoara, zato ga je veliki deo navijača ocenio kao kolosalni promašaj, težak 1,6 miliona evra, ali Suma u intervjuu za Mozzartsport tvrdi da će na proleće biti drastično bolji.

Ljudi u  Partizanu i oko njega su gladni uspeha. Potreban im je čovek koji će im taj uspeh doneti. Voljan sam da budem taj. Došao je trenutak u kome sve zavisi od mene. Vreme je da pokažem šta mogu. Ako budem radio bolje nego jesenas, to će mi se isplatiti. Sigurno. Čak sam zadovoljan učinkom u poslednje četiri utakmice prvog dela sezone, a sad imam veliku šansu da se tokom priprema vratim u prepoznatljivu formu - tvrdi Sejduba Suma.

On kaže da je jesenas u neugodnom trenutku stigao u klub, a da su ga i povrede saplele da pokaže šta sve zna.

Došao sam u ne baš idealnom trenutku, propustio letnje pripreme, u nogama imao samo jednu test utakmicu za Slovan, Partizan je već bio u jeku borbi za Ligu šampiona, kasnije sam se povređivao... Došao sam u klub drugačijih zahteva i principa rada. Sve su to bile otežavajuće okolnosti. Sad izgovora nema i ne sme da ih bude. Imam dovoljno vremena da se spremim i budem Suma kakvog svi očekuju - siguran je Suma.

"Grobari", prirodno, najskuplje pojačanje u istoriji kluba porede sa Leonardom, koji je prošle sezone dominirao srpskim terenima. Suma je trenutno predaleko od učinka igrača čiji je trebalo da bude naslednik u Humskoj.

Tačno je da je Leo imao sjajan učinak, ali setite se da se i on mučio u jesen, da bi proradio na proleće i bio nezaustavljiv. Nema garancija, ali vas uveravam, mogu i ja isto to da uradim. Podsetiću vas da sam poslednje dve sezone, u Kuvajtu i Slovačkoj, završavao sa po 20 i 25 golova. Ako sam to radio u Slovačkoj ne vidim zašto ne bih u Srbiji, jer razlika u kvalitetu lige nije velika. Skoro da je i nema - poručuje Sejduba Suma.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija