• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

29.01.2018

23:30

MALO SAM PUKAO I IZGUBIO GLAVU! Novicu vređao navijač Zvezde iz prvog reda!

Partizan

MALO SAM PUKAO I IZGUBIO GLAVU! Novicu vređao navijač Zvezde iz prvog reda!

Podeli vest

Novica Veličković čestitao je Zvezdi na zasluženoj pobedi i priznao da je na kraju meča izgubio živce nakon uvreda navijača iz prvog reda

Novica kao i uvek emotivno je doživeo i ovaj meč sa crveno-belima.

- Malo sam pukao na kraju. Čovek iz prvog reda mi je dobacivao svašta, a ja sam izgubio glavu i povredile su me te uvrede. Ne razumem da dođeš u prvi red i tako se ponašaš - rekao je Novica posle utakmice.

Protiv Zvezde mora da se igra 40 minuta, a ne 28, kazao je Veličković.

- Pokušali smo da pariramo ali imali smo neke probleme, povrede, ali ne bih to uzeo kao opravdanj. Zvezda je dobar tim i to je to. Mi smo pokazali da možemo, ali sa Zvezdom ne sme da se igra samo 28 min nego svih 40, ako nešto želimo da postignemo. Jedino merilo je kad izađes i boriš se 40 min - kazao je Veličković. 

Novica ipak nije odustao od šanse da Partizan zaigra u plej-ofu ABA lige. 

- Uvek imam motiv i verujem u uspeh. Nadam se da možemo i dalje do plej ofa. Ako neko nema motiv da igra za klub, da završi sezonu kako dolikuje onda nije za košarku. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija