• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.02.2018

21:01

(VIDEO) "FAJT" ZBOG SLOBODNJAKA U PARTIZANU! Suma: Bambi levo, ja desno!

Partizan

(VIDEO) "FAJT" ZBOG SLOBODNJAKA U PARTIZANU! Suma: Bambi levo, ja desno!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Sejduba Suma istakao je da će šutirati "slobodnjake" kada god je prilika, ali da se neće mešati u posao Zoranu Tošiću i Marku Jankoviću

Omaleni vezista je postigao sjajan gol protiv u pobedi protiv Ermisa (4:0) i tako najavio da će biti ozbiljan kandidat kada je reč o izvođačima prekida.

U prvom delu sezone su Zoran Tošić i Marko Janković najčešće bili zaduženi za "slobodnjake", ali izgleda da će se to sada promeniti.

- Ne, ne, ne bi trebalo da se plaše, jer je ovo bila pozicija za "dešnjaka". Kad slobodan udarac bude u toj zoni, da više odgovara meni, da pucam desnom, onda ću i pucati. Sigurno se neću gurati da izvodim prekid sa mesta pogodnijih za "levake", kakvi su Bambi i Mare. Može to da fukncioniše tako: Bambi s jedne, ja s druge strane - rekao je Suma a prenosi Mozzartsport. 

Posle utakmice je izgledalo kao da je Gvinejcu pao kamen sa srca.

- Srećan sam što sam dao gol. Ovi mi pokazuje da se vraćam i da ću što pre opet da budem na svom nivou. Za mene je najvažnije što sam ovoga puta pripreme počeo na vreme. Za dve sedmice biću potpuno fit. Pred nama su velike utakmice, moram da budem spreman kako bih ispunio zahteve trenera i očekivanja mojih saigrača - dodao je Suma.

Navijače Partizana obradovao je i Armin Đerlek, koji je dobio priliku i golom se odužio Miroslavu Đukiću.

- Presrećan sam! Ovo mi je tek druga utakmica za Partizan, a već prvi gol za seniore. Saša Ilić je ušao početkom drugog dela i odmah povezao igru. Pas mu je uvek tačan - poručio je 17-godišnji fudbaler.

 

(VIDEO) GOLČINA SUME, DEBI ZDJELARA! "Poker" Partizana protiv Ermisa!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija