• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

03.02.2018

10:12

POSLE PRVOG TRENINGA HTEO SAM DA ODEM KUĆI! Ivanoviću teško padaju pripreme sa Partizanom

Partizan

POSLE PRVOG TRENINGA HTEO SAM DA ODEM KUĆI! Ivanoviću teško padaju pripreme sa Partizanom

Podeli vest

Novajlija u Partizanu Đorđe Ivanović toliko teško podnosi prve pripreme sa crno-belima, da je priznao da je posle prvog treninga hteo da - ode kući

Kako kaže Ivanović, nije u pitanju intenzitet treninga, što ga mori, već što se u Partizanu igra daleko brže nego što je on navikao do sada u karijeri.

- Ovo je neka sasvim druga dimenzija, mnogo brže se igra, biće mi potrebno vreme da se naviknem. Navići ću se ja, nije mi toliko teško da se pronađem na poziciji u timu, koliko ta brzina. Iskreno, kada sam odradio prvi trening pomislio sam: Jao šta je ovo, majko moja, ajde ti kući. Isto tako posle tog prvog treninga sam video da ću ovde sigurno da napredujem - ispričao je Ivanović za Novosti.

On je dodao da mu samopouzdanje neće biti problem kada bude istrčao pred navijače. 

- Imam samopouzdanje, jer ja i kad sam igrao u četvrtoj ligi znao sam da ću doći dovde. Bilo je do pre godinu dana priča da sam "drvo", "panj" da od mene nikad neće biti ništa i zato moraš da budeš jak u glavi. Ne kažem da se ne obazirem, bilo mi je tada jako teško, ali izdržao sam sve te priče. Izašao sam još jači iz toga, sada više niko ništa ne može da kaže - naglasio je Ivanović.

Najbolji igrač Superlige u jesenjem delu sezone imao je čarku sa kapitenom Partizana Sašom Ilićem kada se igrao meč u Humskoj jesenas, ali kaže da o tome nisu ni pričali otkako je došao u klub.

To je nešto što se dešava i na malom fudbalu. Zapalo je za oko javnosti jer je to Saša Ilić, ali toga je bilo uvek i biće. Sale je super, ja sam ga prvi doživljavao drugačije, a sad stvarno vidim da je sjajan tip, istinska legenda i jasno mi je zašto ga svi vole - zaključio je Đorđe Ivanović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija