• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.02.2018

18:49

ĐUKIĆ HTEO DA MUČI IGRAČE: Stojke ima pravo da podvikne, Zdjelar igra pametno!

Partizan

ĐUKIĆ HTEO DA MUČI IGRAČE: Stojke ima pravo da podvikne, Zdjelar igra pametno!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić bio je zadovoljan posle pobede nad ekipom Teplica na pripemama na Kipru

Crno-beli su savladali češku ekipu sa 2:0 golovima Đorđa Ivanovića i Leandrea Tavambe.

- Srećan sam kako smo odigrali, prava evropska utakmica. Tvrda, čvrsta, ekipa je odgrala u odličnom ritmu. Videli smo dosta kvaliteta, šansi, sve pohvale na zalaganju i igri - rekao je Đukić posle meča i dodao:

Tavamba je bitan za nas. Kad ozbiljno pristupi utakmici on je veliki igračMiroslav Đukić, trener Partizana

- Drago mi je što je Ivanović dao prvi gol, on se dosta mučio tokom ovih priprema, koje su intenzivne. Mnogo je radio za ekipu, što nije navikao, izdržao je to i odlično što je dao gol - istakao je trener crno-belih.

Iskusni stručnjak se potom osvrnuo i na partiju možda i najvećeg pojačanja Saše Zdjelara.

- Zdjelar je odigrao dobro, igrač koji sve radi pametno. Uvek je na pravom mestu, dobro postavljen, dobili smo pravog igrača. Dopao mi se u tandemu s Panticem. Odlično su radili i odigrali na vrhunskom nivou - poručio je trener srpskog šampiona.

Zanimljivo je bilo to što Đukić nije vršio izmene na ovom meču.

- Hteo sam da se igrači muče, da imaju 90 minuta u nogama. Sledeću će igrati drugi igrači 90 minuta, da imaju minute u nogama - objasnio je Đukić.

Borba za mesto u timu!

Crno-beli prvu utakmicu u nastavku sezone igraju protiv Viktorije Plzen 15. februara u šesnaestini finala Lige Evrope.
- Svaku utakmicu moramo da se dokazujemo, ima vremena do Viktorije i borba za mesto u timu je otvorena. Naporno radimo, teške su noge, intenzitet treninga je jak i igrači igraju sve bolje i bolje - rekao je Đukić.

Golman Partizana Vladimir Stojković se nametnuo kao autoritet na terenu, koji je u jednom trenutku podviknuo na Marka Jankovića.

- Stojke je lider na terenu i ima pravo da podvikne na svakog igrača i oni to shvataju poztivno. Stojke to radi za dobrobit ekipe. I Janković je doneo kvalitet, odigrao dobru utakmicu, i Stojke mu je to rekao u dobroj nameri - pojasnio je Đukić.

Mnogo se tokom prelaznog roka govorilo o odlasku Tavambe, ali Kamerunac je i dalje u Partizanu.

- Tavamba je bitan za nas. Kad ozbiljno pristupi utakmici on je veliki igrač. Ima mnogo kvaliteta, pogotovo protiv tvrdog i agresivnog rivala. Radio je za ekipu što je najbitnije. Imamo mnogo individualnog kvaliiteta i svi smo radili za ekipu - zaključio je trener crno-belih. 

(VIDEO) PRVENAC IVANOVIĆA ZA PARTIZAN! Crno-beli "iz vazduha" potopili Teplice!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Padinska Skela

pre 6 godina

Mora napadač! Tavamba nije gol igrač, prebacio je gol sa pola metra!!! Nakon toga su Česi imali par šansi, pre nego što se ispravio. Mi smo tako gubili bodove! Pod hitno špic! Čitao sam kod Prof.dr Agatonovica na tviteru neke informacije i nadam se da će se uskoro to i ostvariti.

Zoran

pre 6 godina

Dosta dobra igra.Samo tako nastavite.Pozdrav za sve partizanovce.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija