• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.02.2018

15:50

PARTIZAN MOLI NAVIJAČE: Bez šovinističkih i fašističkih ispada, uvreda na rasnoj osnovi...

Partizan

PARTIZAN MOLI NAVIJAČE: Bez šovinističkih i fašističkih ispada, uvreda na rasnoj osnovi...

Podeli vest

Čelnici Partizana apelovali su na navijače pred meč sa Viktorijom Plzen u šesnaestini finala Lige Evrope (15. februar, 21.05) da navijaju fer i sportski

Kako su crno-beli već najavili na svakoj ulaznici mora da stoji ime lica koje će sa tom ulaznicom doći na meč, a mogu su kupiti samo uz lični dokument na uvid.

Crno-beli su posebno zamolili navijače da dođu ranije na utamicu, kapije stadiona će biti otvorene dva i po sata pre početak susreta, a pre svega da navijaju fer i sportski, kako ne bi ponovo bili na meti UEFA.

Navijajte fer i sportski, bez šovinističkih, fašističkih i ostalih ispada, nemojte skandirati protivnicima na nacionalnoj osnovi, nemojte ispoljavati izlive besa i mržnje prema igračima protivničkog tima. Svaka takva situacija, poklič ili skandiranje može dovesti do ozbiljnih posledica i sankcija od strane disciplinske komisije UEFA - navodi se između ostalog u saopštenju srpskog šampiona. 

Svim posetiocima koji imaju ulaznice za centralne delove tribina biće dodeljivane narukvice, prilikom ulaska na stadion biće dodeljene specijalne narukvice kako bi jasnije bilo uočeno ko pripada kom sektoru na tribini. Svaki posetilac sa kartom će morati da pokaže lični dokument sa fotografijom (pasoš, lična karta, vozačka...) prilikom ulaska na stadion, dok maloletna lica moraju da budu u pratnji punoletne osobe.

Obavezan je detaljan pretres prilikom ulaska, pa crno-beli mole navijače da budu  kooperativni i sarađuju  sa redarima, te da ne nose nepotrebne stvari sa sobom jer neće biti dozvoljeno unošenje istih kojima nije mesto na tribinama stadiona.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija