• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.02.2018

18:09

TIM ZA PLZEN JOŠ U MAGLI! Đukić: Videćemo ko će igrati, zavisi od nekoliko stvari!

Partizan

TIM ZA PLZEN JOŠ U MAGLI! Đukić: Videćemo ko će igrati, zavisi od nekoliko stvari!

Podeli vest

Trener Partizana Miroslav Đukić nije bio previše zabrinut posle poraza crno-belih od letonske Liepaje

Šampion Srbije je u petom meču na pripremama na Kipru izgubi ominimalnim rezultatom.

- Jedino ne mogu da budem zadovoljan rezultatom. Bili smo u dobrom intenzitetu, ekipa je odlično trčala, stvorila dosta prilika... Izgubili smo, ali to u ovom trenutku ne zabrinjava. Najbitnije je da smo odigrali dobro, golovi će doći - rekao je Miroslav Đukić posle utakmice.

Izgubili smo, ali to u ovom trenutku ne zabrinjava. Najbitnije je da smo odigrali dobro, golovi će doći Miroslav Đukić, trener Partizana

Crno-bele na Kipru očekuje još jedna utakmica, a rival je veloruski Šahtjor. Pretpostavlja se da će taj meč početi ekipa koja će se suprotstaviti i Viktoriji Plzen u prvom meču šesnaetine finala Lige Evrope 15. februara.

- Videćemo. Zavisi od forme i drugih stvari. Danas sam hteo da i ova ekipa ima po 90 minuta u nogama. Vidi se da se mučimo, teško nam je. Fale nam minuti u visokom ritmu. Momci polako ulaze u formu - istakao je trener Partizana.

On je pozitivno ocenio učinak mladih igrača, uz opšti utisak da je tokom priprema Armin Đerlek pozicionirao sebe kao kandidata za mesto u protokolu superligaških mečeva.

- Svi mladi su pokazali nivo za Partizan. To je najbitnije. Đerlek se ozbiljno nameće. Tu sam samo da ispratim njegov talenat, želju i htenje. Izrasta u kvalitetnog igrača. Sve što radi je pametno, inteligentno - hvalio je tinejdžera Đukić, koji je na kraju govorio i od tandema od kojeg se mnogo očekuje.

- Suma i Ožegović su "izašli" iz povreda. Dosta su se mučili poslednjih 15 minuta. Bitno je da izdrže. Zadovoljan sam njihovim učinkom. Ognjen je imao dosta šansi, nije ih iskoristio, međutim, bitno je da u njih ulazi - zaključio je Miroslav Đukić. 

(VIDEO) PORAZ "MIKSOVANOG" PARTIZANA! Letonci se izgubili pa pobedili crno-bele!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija