• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport

07.02.2018

21:41

AKO NE MOGU U PARTIZAN, NEĆU U ZVEZDU! Zdjelar: Rekao sam Benu da više nismo prijatelji!

Partizan

AKO NE MOGU U PARTIZAN, NEĆU U ZVEZDU! Zdjelar: Rekao sam Benu da više nismo prijatelji!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Saša Zdjelar otkrio je da je odbio ponudu Crvene zvezde, a govorio je i o novom napadaču crveno-belih El Fardu Benu, kao i o tome što je u Humsku stigao kao zamena za Evertona Luiza

Dugo je Partizan jurio Zdjelara i na kraju ga je "uhvatio". Zlatni "orlić" nije bio želja crno-belih samo u ovom prezalnom roku, već i u nekoliko prethodnih.

Ipak, tek ove zime su se poklopile kockice, a čini se da je odlazak Evertona Luiza otvorio vrata Zdjelaru.

- Everton je donosio jedne, nadam se da ću se ja nametnuti nekim drugim kvalitetima. Sa Danilom Pantićem sam igrao zajedno u mladoj reprezentaciji, s tim da je on najčešće delovao po strani. Znamo se od malena. Pantić će tek pokazati šta ume, lako je razumeti se sa igračem takvog kvaliteta - rekao je Zdjelar i dodao:

Jagoš Vuković sedi pored mene na klupi, a ja pevam himnu Partizana! Tako je bilo i u OFK Beogradu pred mečeve sa crno-belimaSaša Zdjelar, fudbaler Partizana

- Mogu da donesem sigurnost ekipi, da Dača i ja na poziciji zadnjih veznih budemo spoj između napada i odbrane, ujedno razigravamo fudbalere ofanzivnijih karakteristika - istakao je mladi vezista, a prenosi Mozzartsport.

Zdjelar je bio i na meti Crvene zvezde, ali klub sa "Marakane" nije imao nikakvu šansu.

- Bilo je poziva iz Zvezde letos, međutim, svi dobro znaju da sam odmah rekao "ne". Moja deviza je bila: "ako nema poziva Partizana, ne idem u Zvezdu, ostajem u Olimpijakosu da se borim za mesto". Tadašnji trener Besnik Hasi mi je dao šansu, iskoristio sam je, kasnije je promenjen šef struke, ali sam sve vreme znao da ne želim u Zvezdu - otkrio je fudbaler koji je sa omladinskom reprezentacijom Srbije osvojio Mundijalito 2015. godine.

Olimpijakos je letos eliminisao Partizan u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a da je reč o velikom partizanovcu dovoljno govori sledeća izjava.

Poštujem Bena, odličan je fudbaler, zato nisam srećan što je došao u ZvezduSaša Zdjelar, fudbaler Partizana

- Jagoš Vuković sedi pored mene na klupi, a ja pevam himnu Partizana! To sam ja. Tako je bilo i u OFK Beogradu pred mečeve sa crno-belima. Da neko ne razume pogrešno, čim bih ušao u igru sve to prestaje, više nema nikakvog osećaja, čak mislim da sam više bodova otkinuo crno-belima nego večitom rivalu. Letos mi nije bilo prijatno na zagrevanju, prozivali su me da sam zvezdaš. Kako da kažem ljudima: "ej, pa ja navijam za ovaj klub". Normalno je da sam se borio najbolje što mogu da se dokažem treneru - objasnio je Zdjelar.

Zvezda je ostala bez Zdjelara, ali je ove zime na "Marakanu" iz Olimpijakosa stigao napadač El Fardu Ben.

- Kad se pojavila informacija da ga Zvezda želi, rekao sam Benu da je bolje da ide negde gde će računati na njega. Meni se lično ne sviđa njegov izbor, ali ako vidi perspektivu sa trenerom sa kojim je radio u Panioniosu (Vladan Milojević), onda zašto da ne - rekao je Zdjelar i dodao:

- Srbija je odlična zemlja za život, Beograd jedan od najlepših gradova Evrope. Poštujem ga, odličan je fudbaler, zato nisam srećan što je došao u Zvezdu. Pre neki dan smo se dopisivali, rekao sam mu da više nismo prijatelji - našalio se vezni fudbaler i na kraju poručio: 

- Pomoći ću mu u Beogradu šta god bude trebalo - zaključio je Zdjelar.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Avram

pre 6 godina

U Zvezdi bi bio povremena rezerva a vecinom bi bio na tribinama

Miki

pre 6 godina

Рече неко ко игра у братском клубу Звезде.

Goran

pre 6 godina

A ti kao znas da se nece racunati na njega,cuti bre i pokrij se usima propalitetu jedan...

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija