• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

08.02.2018

22:57

IMA NAMEŠTANJA U SRBIJI! Vučelić tvrdi: UEFA je označila osam klubova!

Partizan

IMA NAMEŠTANJA U SRBIJI! Vučelić tvrdi: UEFA je označila osam klubova!

Podeli vest

Ima nameštanja utakmica u Superligi Srbije, na to upozorava i UEFA, tvrdi predsednik Partizana Milorad Vučelić

Prvi čovek crno-belih tvrdi da se unapred zna kako će se završiti polovina utakmica u prolećnom delu prvenstva. 

- Nameštanja!? Naravno da ih ima! Znate kako će da se završi 50 odsto utakmica, naročito u drugom delu - ispalio je Vučelić u razgovoru sa novinarima na Kipru, prenosi Žurnal.

On tvrdi da sve zna i odavno upozorava UEFA.

- Ako ne znate za probleme sa kladionicama, serverima, da je UEFA poslala pismo sa osam označenih klubova, onda... Nikada UEFA nije odustala od tih upozorenja, pa ako Evropska kuća fudbala vidi nešto tako, zašto ne bih i ja - istakao je Vučelić.

Predsednik Partizana je priznao da će njegov tim teško do titule.

- Teško će Partizan do titule, imajući sve elemente u vidu. Kada to kažem, ne mislim na sastav ekipe i "najvećeg" trenera u Srbiji, već na sve ono što kod nas čini ambijent i igru. Bilo bi čak i bez toga teško, Crvena zvezda ima mnogo bolji tim nego prošle godine, ali... Prosuli smo mnogo bodova!

Vučelić za to, ipak, ne krivi Miroslava Đukića.

- Đukić je odličan trener, ali kada se vratiš u Srbiju, to je kao da zakoračiš u krug pakla! Tereni, nameštanja, ono što nam predstoji... E, to znači imati hrabrosti i moći - naglasio je Vučelić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija