• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

09.02.2018

11:26

PARTIZAN SE NE PREDAJE! Čanak: Ne zanimaju nas kalkulacije, idemo na pobedu!

Partizan

PARTIZAN SE NE PREDAJE! Čanak: Ne zanimaju nas kalkulacije, idemo na pobedu!

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak rekao je danas da njegov tim ne zanimaju kalkulacije i da će uraditi sve što je do njega da pobedi Olimpiju i preostale utakmice u ABA ligi

Partizan će gostovati Olimpiji u 20. kolu ABA lige, a utakmica se igra u dubotu od 20 časova.

- Još tri kola su ostala do kraja lige, videćemo da li za nas to znači i do kraja šampionata. Pokušaćemo da igramo najbolje što možemo u ovom trenutku, dođemo do pobede i tako uradimo sve što je do nas. Kalkulacije nas ne zanimaju, Partizan mora u svakoj utakmici da ide na pobedu. Tako će biti i sutra - rekao je Čanak za klupski sajt.

Košarkaš crno-belih Vanja Marinković kazao je da njegova ekipa ima obavezu prema dresu koji nosi, ali i sebi, da protiv Olimpije igra najbolje što može. 

- Prva utakmica protiv Olimpije u Beogradu je završena njihovom pobedom nakon preokreta, iako smo većim delom susreta bili u prednosti. Prethodnih godina, u Ljubljani smo igrali vrlo zanimljive utakmice, pretprošle sezone čak četiri produžetka, ali smo ih na kraju gubili. Sada, želimo da stvari budu drugačije i verujem da smo u stanju da želju sprovedemo u delo - poručio je Marinković. 

Beogradski klub tri utakmice pre kraja ima 10 pobeda, dve manje od Mornara, koji je na mestu koje vodi u plej-of regionalnog takmičenja.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija