• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ceskenoviny.cz

09.02.2018

21:34

TRENER LIBERECA SKENIRAO PARTIZAN: Strašni pojedinci, ali nisu baš najbolji tim!

Partizan

TRENER LIBERECA SKENIRAO PARTIZAN: Strašni pojedinci, ali nisu baš najbolji tim!

Podeli vest

Ekipa Slovana iz Libereca je na pripremama na Kipru pobedila Partizan sa 2:1, pa su češki mediji poželeli da im trener ekipe David Holoubek skenira crno-bele, a njegova procena ne ide baš u prilog srpskom timu

Holubek je najpre istakao da to što je njegov tim pobedio Partizan na pripremama ne znači ništa, jer crno-beli nisu igrali punom snagom.

- Partizan ima dosta iskusnih igrača, a oni ne igraju pripremne utakmice sa sto odsto mogućnosti. Dosta su se čuvali tokom utakmice, štedeli su se, verovatno za prvenstvo i Ligu Evrope. Zato treba uzeti sa rezervom činjenicu da smo ih pobedili na pripremama - rekao je Holoubek za Češke novini.

On je istakao da je Partizan više skup individualaca nego pravi tim.

- Imaju tehnički veoma darovite i fantastične igrače, stvarno ih je lepo gledati, ali po meni, nisu izgledali tako dobro kao tim. Mislim da je Liberec u ovom momentu organizovanija ekipa nego Partizan. Po meni, imaju problem u posvećenosti i ispunjavanju obaveza u igri i to, smatram, može da bude prednost za Plzen - ocenio je David Holoubek.

Za razliku od srpske javnosti, koja smatra da Partizan ima problem u realizaciji, trener Libereca je upravo istakao kao vrlinu crno-belih što prilike pretvaraju u pogodak.

- Mi smo se sjajno branili, Partizan nam je zatresao mrežu tek u 88. minutu i to posle naše greške. Oni su jedinu pravu priliku pretvorili u gol i to govori o njihovom kvalitetu i nikako se ne smeju potceniti. Utakmica u Beogradu može da izgleda tako da Plzen kontroliše tok, a da Partizan iz jedne male šanse postigne gol, jer imaju kvalitet za to - smatra Holoubek.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija