• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

11.02.2018

14:44

ZNAMO ŠTA NAS ČEKA! Jevtović i crno-beli spremni čekaju Plzen

Partizan

ZNAMO ŠTA NAS ČEKA! Jevtović i crno-beli spremni čekaju Plzen

Podeli vest

Fudbaler Partizana Marko Jevtović ocenio je danas da će Viktorija Plzen ozbiljan izazov za crno-bele u Ligi Evrope i dodao da njegova ekipa u svaku utakmicu mora da uđe maksimalno angažovana

- Očekuje nas veoma ozbiljan meč sa ekipom koja možda za našu javnost nije zvučno ime, ali je ozbiljan fudbalski protivnik i šampion Češke. Videli smo kako čvrsto igraju ekipe iz te regije koje nisu među prve tri, tako da znamo šta nas čeka i ozbiljno smo to shvatili - rekao je Jevtović za klupski sajt.

Crno-beli nedavno su se vratili s priprema na Kipru, a Jevotivć je kazao da su slobodni dan po povratku prijali ekipi.

- Brzo je sve prošlo i pauza i pripreme i sada moramo da počnemo sve praktično od nule. Veliki izazovi su pred nama, a ujedno i velika očekivanja javnosti i navijača. U Partizanu je uvek tako i to igrači shvate tek kada dođu u klub, dok sa strane to deluje drugačije. Partizan praktično svaku utakmicu mora da od igra sa 120 odsto snage bez obzira koji meč je u pitanju, jer su protiv nas svi dodatno motivisani. Nije lako imati tako visok kontinuitet stalno, ali mora se - rekao je Jevtović.

On je ocenio da je u fudbalu svako zamenjiv i da svako od igrača mora da bude maksimalno spreman da odgovori izazovima.

- U fudbalu je svako zamenjiv. Surovo govoreći, danas jesi, sutra nisi i stoga šef uvek mora da ima dve ekipe igrača koji su u svakom trenutku spremni da odgovore zahtevima Partizana. To je kod nas upravo slučaj i zato struka nema razloga za brigu - rekao je Jevtović.  

Vezista Partizana je dodao da će se ekipa boriti do kraja da sustigne prednost Crvene zvezde u šampionatu koja posle prvog dela sezone iznosi devet bodova.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija